Komentáře
článku: Za architekturou a pivy do Olomouce a Přerova
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Dříve nepitelný Zubr je už mnoho let pivo řadící se k lepší polovině CZ piv. Nejsem žádný nadšený příznivec, ale "maximálně na spláchnutí záchodu" - no comment...
Měl jsem nedávno i lahvové verze 10°, 11° a 12° a bylo to opravdu špatný. K točenému pivu Zubr se moc nedostanu, ale zkusím teda ještě dát šanci lahvovým verzím. Ovšem moc šancí jim nedávám.
Vyhledávání
P.S.: Moc jsem nepochopil tuto větu, hlavně její druhou část: „Samozřejmě že i tamní sládek otevřeně říká, že se kvalita chuti piva poněkud mění s mírou vyprázdněnosti tanku a s dobou jeho naražení, nicméně tento problém vnímá jinak zkušený degustátor a jinak běžný i když poučený konzument.“