Komentáře
článku: Za architekturou a pivy do Olomouce a Přerova
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Dříve nepitelný Zubr je už mnoho let pivo řadící se k lepší polovině CZ piv. Nejsem žádný nadšený příznivec, ale "maximálně na spláchnutí záchodu" - no comment...
Měl jsem nedávno i lahvové verze 10°, 11° a 12° a bylo to opravdu špatný. K točenému pivu Zubr se moc nedostanu, ale zkusím teda ještě dát šanci lahvovým verzím. Ovšem moc šancí jim nedávám.
Přerovský že by bylo špatný?
Moritz - párkrát jsem tam byl a na vyloženě špatné pivo jsem nenarazil. Naopak, většinou bylo pitelné, někdy velmi pitelné.
Parník - ano, tam jsem nadšený nebyl, jediné co se trochu vymykalo byl polotmavý speciál - žádné upadnutí na zadek z něj, ale šlo o vcelku příjemné pivo.
Zubr - dle mne velmi chutné pivo a to nejen dvanáctka, ale dokonce i desítka je povedená. Paní Nataša Rousková umí.
Parník - ano, tam jsem nadšený nebyl, jediné co se trochu vymykalo byl polotmavý speciál - žádné upadnutí na zadek z něj, ale šlo o vcelku příjemné pivo.
Zubr - dle mne velmi chutné pivo a to nejen dvanáctka, ale dokonce i desítka je povedená. Paní Nataša Rousková umí.
...Přerováci, ež by měli špatný, hmm. To se mi nezdá...
Taktéž bych ne zcela souhlasil s hodnocením Moritze. V porovnáním s nabídkou v širém okolí vede o několik délek a vždy jsem od něj odcházel spokojen.
Samozřejmě že i tamní sládek otevřeně říká, že se kvalita chuti piva poněkud mění s mírou vyprázdněnosti tanku a s dobou jeho naražení, nicméně tento problém vnímá jinak zkušený degustátor a jinak běžný i když poučený konzument.
Co se týče Parníku naprosto souhlasím. Navštívil jsem jednou (a naposled) jeho pivnici (zadouřenou nálevnu) s personálem který neví dotazu na místního sládka netušil o čem je řeč.
Ochutnal jsem jen místní polotmavou 13tku a věru nevím jak chutnala, díky přesycenosti jsem měl pocit že piju peroxid vodíku
Samozřejmě že i tamní sládek otevřeně říká, že se kvalita chuti piva poněkud mění s mírou vyprázdněnosti tanku a s dobou jeho naražení, nicméně tento problém vnímá jinak zkušený degustátor a jinak běžný i když poučený konzument.
Co se týče Parníku naprosto souhlasím. Navštívil jsem jednou (a naposled) jeho pivnici (zadouřenou nálevnu) s personálem který neví dotazu na místního sládka netušil o čem je řeč.
Ochutnal jsem jen místní polotmavou 13tku a věru nevím jak chutnala, díky přesycenosti jsem měl pocit že piju peroxid vodíku
Srdečně zdravím,od Moritze mám trochu jiné zkušenosti.Tento pivovar jsme návštívili o Radeckého slavnostech a pochopitelně ochutnali celou škálu z nabidky.Za nás se pivo točilo normálně tudíž žádná řítká pěna.
Chuťově byla nejlepší 11.Problém však nastal s jídlem nebyl evidentní zájem podat večeře pro osm osob.
Chuťově byla nejlepší 11.Problém však nastal s jídlem nebyl evidentní zájem podat večeře pro osm osob.
Vyhledávání
P.S.: Moc jsem nepochopil tuto větu, hlavně její druhou část: „Samozřejmě že i tamní sládek otevřeně říká, že se kvalita chuti piva poněkud mění s mírou vyprázdněnosti tanku a s dobou jeho naražení, nicméně tento problém vnímá jinak zkušený degustátor a jinak běžný i když poučený konzument.“