úvod
homepage

Komentáře

článku: Za architekturou a pivy do Olomouce a Přerova

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

reakce, (Lukáš Provazník, 01.10.2009 00:52) celé vlákno | reagovat
to Tom, RH, PM: Nepsal jsem, že piva z Moritze byla vyloženě špatná. Kromě Maiselu se dala vypít. Ovšem pokud by se přefiltrovala, z jejich chutě a hlavně vůně by toho moc nezbylo, šlo proto o s bídou průměrná piva. A to že nemají v okolí slušnou konkurenci, nevypovídá nic o jejich vlastní kvalitě. Co se týče Parníku, tak tam je to děs a hrůza všechno a ani Pirát není „vcelku příjemné pivo“, možná kdyby to byla osmička a ne třináctka. A Zubr? K tomu už jsem se odmítl vyjadřovat v článku, ale dobře – tmavá desítka se dala polknout, světlá dvanáctka se hodí maximálně na spláchnutí záchodu.

P.S.: Moc jsem nepochopil tuto větu, hlavně její druhou část: „Samozřejmě že i tamní sládek otevřeně říká, že se kvalita chuti piva poněkud mění s mírou vyprázdněnosti tanku a s dobou jeho naražení, nicméně tento problém vnímá jinak zkušený degustátor a jinak běžný i když poučený konzument.“
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání