Svět piva
co se děje kolem piva, u nás či ve světě
O pivu
o samotném pivu, jeho stylech, výrobě a pití
Hodnocení piv
databáze a hodnocení degustovaných piv
Pivní fórum
když se potřebujete na něco zeptat
Galerie
vaše pivní fotografie, přehledně roztříděné
Menu
Aktuality a zprávy
Pivní akce
Hospody a hodnocení
Pivo a ekonomika
Vaše pivní zážitky
Pivní soutěže
Homebrewing
Pivní reklama
Pivní blogy
Pivo a kultura
Pivní party
Pivo a humor
Názory a postřehy
Osobnosti
Sběratelský koutek
Editorial
Aktivní autoři
Honza Kočka
(1314)
Jiří Kaňa
(164)
Josef Vacl
(92)
Weetek
(73)
tisková zpráva
(56)
Martin Jarošek
(45)
Marek Kodeda
(44)
Josef Albrecht
(43)
Roman Holoubek
(37)
Ctimir
(34)
Komentáře
článku:
Pivní Belgie
Zobrazit všechny komentáře
:
podle vláken
,
podle času
Re: Re: Re: Proč zase zahraniční piva?
, (
Honza Kočka
, 26.10.2009 20:16)
celé vlákno
|
reagovat
Krom obsluhy, co pivo rozlevala, tam byli tri degustatori, kteri by Vam poradili. Navic se delaly i degustace na mikrofon...
Ano, piva chutnaji ruzne. A ze ma belgicky special hodne alkoholu? Je treba ho vypit deset kousku?
a BAyern nema doppelebocky, silna psenicna piva, nakurovana piva?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
Ano, piva chutnaji ruzne. A ze ma belgicky special hodne alkoholu? Je treba ho vypit deset kousku?
a BAyern nema doppelebocky, silna psenicna piva, nakurovana piva?