Jak znám Petra z homebrevářských srazů, nemá s dělením se o informace problém.
Je to asi tak, že v našich varničkách používáme dle možností některé postupy a "fígle", jejichž aplikace do provozu produkčního pivovaru by v krátké době skončilo pěkným průserem, stejně tak jak v garáži prostě nejdou použít některé postupy z velkých pivovarů.
Je to prostě proti všemu, co se do lidí v oboru vzdělaným vtouká do hlavy už od "malička".
Já taky točím kvasnice skoro donekonečna, o sterilním prostředí se u mě nedá mluvit ani náhodou, pošrotovaný slad skladuju i půl roku a kdyby lidi co chválí moje pivo viděli kde ho vařím než ochutnají, tak ho snad ani nevezmou do úst.
Není podle mě důležité mít dokonalé vybavení, důležité je vařit, studovat a vše postupně na základě získaných zkušeností zdokonalovat
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Je to asi tak, že v našich varničkách používáme dle možností některé postupy a "fígle", jejichž aplikace do provozu produkčního pivovaru by v krátké době skončilo pěkným průserem, stejně tak jak v garáži prostě nejdou použít některé postupy z velkých pivovarů.
Je to prostě proti všemu, co se do lidí v oboru vzdělaným vtouká do hlavy už od "malička".
Já taky točím kvasnice skoro donekonečna, o sterilním prostředí se u mě nedá mluvit ani náhodou, pošrotovaný slad skladuju i půl roku a kdyby lidi co chválí moje pivo viděli kde ho vařím než ochutnají, tak ho snad ani nevezmou do úst.
Není podle mě důležité mít dokonalé vybavení, důležité je vařit, studovat a vše postupně na základě získaných zkušeností zdokonalovat