Komentáře
článku: Jak se vaří Novoveselská Kobra 11
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Také tě zdravím. Joo, loni to bylo pěkné :-) Dáli bůh štěstí přijedu letos zase.
Já kvasím na 10st.C a 30l v upravené lednici držím docela přesně (+- 0,5st.C). Dříve jsem také kvasil na 10st.C ale "něco" tam bylo. Ono to je určitě obojí dohromady - sanitace i vhodná teplota kvašení (o kvasnicích nemluvě).
Ať se ti daří.
Já kvasím na 10st.C a 30l v upravené lednici držím docela přesně (+- 0,5st.C). Dříve jsem také kvasil na 10st.C ale "něco" tam bylo. Ono to je určitě obojí dohromady - sanitace i vhodná teplota kvašení (o kvasnicích nemluvě).
Ať se ti daří.
Vyhledávání
Loni jsme důkladně podebatovali a podegustovali na Dni D v Podskalské, doufám že letos se to podaří znovu.
V článku popisuješ odstranění ovocné chuti zlepšenou sanitací. Pole mých zkušeností je způsobena spíš vysokou teplotou při kvašení.
Od té doby co jsem vylepšil chladič mladiny a ďaří se mi držet teplotu kvašení mezi 7 a 9 stupni, nemám s "voňavostí" piva nejmenší problém