úvod
homepage

Komentáře

článku: Fenomén tmavé desítky

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Purkmistr, (Stanislav Jakoubek, 04.06.2009 08:53) celé vlákno | reagovat
při čtení tohodle článku jsem téměř se slzou v oku zavzpomínal na první polovinu 90.let a na nejednoho černého Purkmistra ještě ze starý dobrý euroflašky vypitýho na zahradě ... kde jsou ty časy, kde je Purkmistr ...
Re: Purkmistr, (Martin Jarošek, 04.06.2009 11:42) celé vlákno | reagovat
Sdílím Váš smutek. Domažlický Purkmistr byl prvním černým pivem, které se po letech začalo v Ostravě opět čepovat. Byla to ovšem dvanáctka.
Re: Re: Purkmistr, (Ales, 11.10.2011 14:21) celé vlákno | reagovat
Se stejnou slzou v oku vzpomínám na Nádražní ulici v Ostravě a restauraci Gambrinus se dvěma vchody a Domažlický purkmistr. Marně sháním... Až teď jsem zjistil, že se čepuje v Praze U Kalicha (tak obětuji i tu cenu a až v Praze budu, "jdu na jedno").
Re: Re: Re: Purkmistr, (Jiri.j, 11.10.2011 17:33) celé vlákno | reagovat
Dobrý nápad, ale nevím, jak se vyrovnáte s faktem, že poslední Domažlický Purkmistr se dovařil někdy koncem r. 1996.....kdy se uzavřel i domažlický pivovar.
Re: Re: Re: Re: Purkmistr, (Luděk, 11.10.2011 18:27) celé vlákno | reagovat
Na webu rest. U kalicha avizují tmavého Domažlického prukmistra. Zřejmě nějaké (mimo jiného) přesmyčkové pivo. Pro Slováky mají v tmavém provedení jen Kozla (z V. Popovic?) - viz rolovací menu s jednotlivými jazyky.
Vyhledávání