Komentáře
článku: Fenomén tmavé desítky
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
při čtení tohodle článku jsem téměř se slzou v oku zavzpomínal na první polovinu 90.let a na nejednoho černého Purkmistra ještě ze starý dobrý euroflašky vypitýho na zahradě ... kde jsou ty časy, kde je Purkmistr ...
Sdílím Váš smutek. Domažlický Purkmistr byl prvním černým pivem, které se po letech začalo v Ostravě opět čepovat. Byla to ovšem dvanáctka.
Se stejnou slzou v oku vzpomínám na Nádražní ulici v Ostravě a restauraci Gambrinus se dvěma vchody a Domažlický purkmistr. Marně sháním... Až teď jsem zjistil, že se čepuje v Praze U Kalicha (tak obětuji i tu cenu a až v Praze budu, "jdu na jedno").
Dobrý nápad, ale nevím, jak se vyrovnáte s faktem, že poslední Domažlický Purkmistr se dovařil někdy koncem r. 1996.....kdy se uzavřel i domažlický pivovar.
Na webu rest. U kalicha avizují tmavého Domažlického prukmistra. Zřejmě nějaké (mimo jiného) přesmyčkové pivo. Pro Slováky mají v tmavém provedení jen Kozla (z V. Popovic?) - viz rolovací menu s jednotlivými jazyky.
Vyhledávání