Svět piva
co se děje kolem piva, u nás či ve světě
O pivu
o samotném pivu, jeho stylech, výrobě a pití
Hodnocení piv
databáze a hodnocení degustovaných piv
Pivní fórum
když se potřebujete na něco zeptat
Galerie
vaše pivní fotografie, přehledně roztříděné
Menu
Aktuality a zprávy
Pivní akce
Hospody a hodnocení
Pivo a ekonomika
Vaše pivní zážitky
Pivní soutěže
Homebrewing
Pivní reklama
Pivní blogy
Pivo a kultura
Pivní party
Pivo a humor
Názory a postřehy
Osobnosti
Sběratelský koutek
Editorial
Aktivní autoři
Honza Kočka
(1314)
Jiří Kaňa
(164)
Josef Vacl
(92)
Weetek
(73)
tisková zpráva
(56)
Martin Jarošek
(45)
Marek Kodeda
(44)
Josef Albrecht
(43)
Roman Holoubek
(37)
Ctimir
(34)
Komentáře
článku:
Fenomén tmavé desítky
Zobrazit všechny komentáře
:
podle vláken
,
podle času
Re: Fenomén 10 tmavé
, (
Jiří Kaňa
, 04.06.2009 07:56)
celé vlákno
|
reagovat
Já se jim také spíš vyhýbám, protože jsou to dost často dobarvovaní sacharinoví uměláci.
Ale je pravda, že poctivá tmavá desítka může být lahůdkou.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
Ale je pravda, že poctivá tmavá desítka může být lahůdkou.