úvod
homepage

Komentáře

článku: Fenomén tmavé desítky

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Doplnění, (Roman Holoubek, 04.06.2009 06:23) celé vlákno | reagovat
Dobře psané. A jsem rád, že si někdo všiml i okrajového žánru tmavých výčepních piv.
Jen malé doplnění: Radegast Dark byl vyráběn v Mostě, v pivovaru, který byl Nošovickým v závěru činné kariéry koupen a dokonce nesl chvíli i označení Pivovar Radegast Most (nebo tak nějak). A pro úplné doplnění mimo téma dodám, že s v Mostě vyráběl i 18% Radegast Porter, výčepní Radegast a dokonce i Radegast Light (název light byl krátkou dobu po revoluci celkem moderní - také možné téma na článek).

A ještě jedno upřesnění k článku: Tmavá desítka v Hromu do Police je z pivovaru Polička.

PS: Nedá mi, ale vidím-li vaši fotku z Moritze s jejich tmavým pivem. To tmavé pivo (tuším, že třináctka), vařené v době mé návštěvy v Prostějově mi velmi chutnalo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání