úvod
homepage

Komentáře

článku: Ukrajinské pivní postřehy

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Ehm, (Weetek, 09.06.2009 12:44) celé vlákno | reagovat
Nějak jsem tuto devatu nepochopil, netýká se bohužel jinak velmi pěkného blogu Jirky, co třeba diskutovat o tom? Mimochodem, U Šůvinky je hospoda sparťanská? No fuj, tak tam ani omylem :-)

Lvivksý porter mě docela nadchnul, ale je to už několik let zpátky, co jsem na Ukrajině byl. Pokud se dobře pamatuju, byl to rok 2002. Na letišti Borispol jsem si koupil malou, ale tlustou knížečku, která uváděla všechna tehdy na Ukrajině vyráběná piva a bylo jich opravdu hodně. Už tehdy ale neodpovídala knížečka realitě a počítám, že pivovarů i piv od té doby ubylo ještě víc.
Re: Ehm, (Gunter Kensy, 09.06.2009 13:29) celé vlákno | reagovat
Byl jsem nařčen z reklamních tahů a bůh ví čeho, a tak jsem ukázal panu Henri že jde na tomto systému psát i pod jeho nickem i když to budu já. Tím tak mohu udělat zde na tomto serveru troubu z koho mě napadne. pochopil jste to?? Teď se rozhodnu zničit nějakou restauraci tak si vemu nick Henri a všichni mu budou nadávat a restauraci to pohaní. Jen jsem očistil jméno své a jméno restaurace, ale když na to tady tak koukám mám na to svůj názor. Nemám rád lidi co se tady skovávají za nick a nemaj odvahu. Teď mlčí hnus jak skažené pivo
Vyjadreni provozovatele serveru, (Honza Kočka, 09.06.2009 13:47) celé vlákno | reagovat
Pane Kensyi,
pokud se rozhlednete po pivnich serverech, tak za posledni dva ci tri dny se objevilo jmeno Vasi pivnice vsude tolikrat, az to zacne byt lidem na obtiz.

Hlavne se zminka o Vasi provozovne najde i na mistech, kde je to do oci bijici. Proto se objevil ai vlna nevole vuci tomuto postupu.

Samozrejme plati presumpce neviny, tudiz ze to muze delat nekdo za Vas. Pokud se tu budet vyskytovat Vase jmeno a to, co zrovna tocite, vsichni budou spokojeni a ten, kdo to delal(at uz to byl kdokoli), da urcite pokoj.

Pivni servery jsou komunitni zalezitost. Nicky se pouzivaji dlouhodobe, neni tudiz problem pro danou komunitu nekoho, kdo se nahle objevi, identifikovat ve smyslu nove "tvare".

Pokud byste mel ale zajem, pozadam programatory, aby mi zjistili, z jake IP adresy pocitace dotycny, ci dotycni, kteri Vam tu dle VAseho nazoru kazi jmeno, prichazeji. Jinak vse na tomto serveru zustane pri starem. Nebudu se uchylovat jke stejnym praktikam jako je napriklad Seznam, kde si musite poslat dopis, abyste se mohl nasledne prihlasit.

Domnivam se, ze mistni komunita ctenaru je natolik silna, aby mohla nezadouci vetrelce infiltrovat.

Preji hezky den a Vam spoustu zajimavych piv na cepu a jeste vice spokojenych zakazniku.

Honza Kocka
www.svetpiva.cz
Re: Vyjadreni provozovatele serveru, (Gunter Kensy, 09.06.2009 14:11) celé vlákno | reagovat
Hezký den, konečně rozumný názor, říkám nejsem zbabělec abych se skovával za nick. To to co se stalo je česká mentalita buď závisti. Stránky které jsou ted naměli lézt na světlo, protože se dělají plnohodnotné, tyto jsou jako provizorium a hlavně kvůli indexaci na servery.
Chyba tohoto serveru je že nená podchycené lépe registrace do diskuze. Ano veřejně říkám jsem majitel Restaurace U Radnice nově U Šůvinky důvod změny názvu rád vysvětlím a hlavně to bude na našem webu a myslím že klientelu máme také širokou že reklamu neptřebujeme publikovat takto na zviditelnění stačí vlastní stránky a najít dobré partnery na odkazy. A že pan Holoubek píše o nás na všech serverech mě je také jedno. Alespon tam dá své jméno a neskovává se někde jako Henri a další. Tak říkám zde veřejně pro všechny kdo máte jakýkoliv dotaz, či kritiku, klidně se obraťe na mě.Asi raději restauraci prodám číňanům a bude klid, než se takto dohadovat a hlavně o ničem. Jsem znechucen co se dá tady stvořit, zaměřte se na ochranu diskuze a je to vyřešené. Nejlepší bude pokud všechny informace o retauraci ať se jmenovala jak koliv Podkováňská, U radnice, Koutská a nevím jak předemnou vymazali ze své databáze, a i pokud se v budoucnu by padla jakákoliv zmínka o tomto nebytovém prostoru vymažte to. Děkuji Kensy
Re: Vyjadreni provozovatele serveru, (Jiří Kaňa, 09.06.2009 14:34) celé vlákno | reagovat
Jak jako INFILTROVAT? To už zakládáš i nějakou tajnou službu? :-)
Re: Re: Vyjadreni provozovatele serveru, (Gunter Kensy, 09.06.2009 15:54) celé vlákno | reagovat
Ne nezakládám, jen nechci aby na takových servrech byla jakákoliv zmínka o mé restauraci
Vyhledávání