úvod
homepage

Komentáře

článku: Ukrajinské pivní postřehy

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Vyjadreni provozovatele serveru, (Honza Kočka, 09.06.2009 13:47) celé vlákno | reagovat
Pane Kensyi,
pokud se rozhlednete po pivnich serverech, tak za posledni dva ci tri dny se objevilo jmeno Vasi pivnice vsude tolikrat, az to zacne byt lidem na obtiz.

Hlavne se zminka o Vasi provozovne najde i na mistech, kde je to do oci bijici. Proto se objevil ai vlna nevole vuci tomuto postupu.

Samozrejme plati presumpce neviny, tudiz ze to muze delat nekdo za Vas. Pokud se tu budet vyskytovat Vase jmeno a to, co zrovna tocite, vsichni budou spokojeni a ten, kdo to delal(at uz to byl kdokoli), da urcite pokoj.

Pivni servery jsou komunitni zalezitost. Nicky se pouzivaji dlouhodobe, neni tudiz problem pro danou komunitu nekoho, kdo se nahle objevi, identifikovat ve smyslu nove "tvare".

Pokud byste mel ale zajem, pozadam programatory, aby mi zjistili, z jake IP adresy pocitace dotycny, ci dotycni, kteri Vam tu dle VAseho nazoru kazi jmeno, prichazeji. Jinak vse na tomto serveru zustane pri starem. Nebudu se uchylovat jke stejnym praktikam jako je napriklad Seznam, kde si musite poslat dopis, abyste se mohl nasledne prihlasit.

Domnivam se, ze mistni komunita ctenaru je natolik silna, aby mohla nezadouci vetrelce infiltrovat.

Preji hezky den a Vam spoustu zajimavych piv na cepu a jeste vice spokojenych zakazniku.

Honza Kocka
www.svetpiva.cz
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání