úvod
homepage

Komentáře

článku: Ukrajinské pivní postřehy

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

Pro administátora, (Gunter Kensy, 09.06.2009 16:08) celé vlákno | reagovat
Hezký den,
oficiálně Vás touto cestou prosím a žádám o vymazání Restaurace U Radnice - U Šůvinky nebo jiným názvem na adrese Havlíčkovo náměstí 7 Praha 3.
Nechceme a ani do budoucna nehodláme mít jakoukoli spojitost s Vaším serverem.
Omlouvám se za jisté někdy možná i hrubší výrazy nebo někomu tykání, ale chceme v co nejkratší době být odstraněny z Vašeho serveru.
Děkuji Kensy
Re: Pro administátora, (Honza Kočka, 09.06.2009 18:35) celé vlákno | reagovat
Vazeny pane Kensy

nejspis nekdo pod ruznymi nicky spamoval pivni servery s nabidkou piv u Vas. NAsledna diskuze je diskuze na serveru. Krom jineho byste pak musel reagovat na vsechny pivni servery, staci si je projit.

A jedna vec je jasna - nehodlate mit se Svetem piva zadnou spojitost - dobre - ale pokud nekdo bude opet VAsim jmenem - vychazim z presumpce neviny, ze jste to nedelal Vy, mam to hned mazat, nebo Vam mam dat vedet, nebo mam udelat neco jineho...?

Tim jsem chtel naznacit, ze krom toho, ze mate spojitost minimalne s nazvem serveru:) (www.svet-piva.com), tak podobnym zalezitostem se da tezko ubranit, ze.

Preji hezky den, pevne nervy a plnou hospodu.

Honza Kocka
Re: Re: Pro administátora, (Gunter Kensy, 09.06.2009 21:43) celé vlákno | reagovat
Vymažte to prosím, a už jsem zakoupil jinou doménu na kterou to přehraji a bude klid, myslíme s programátorem že doména není důležitá, ale jsou tam jiné faktory které stránky dají nahoru a děkuji za kladné vyřízení. Jinak se všem omlouvám že jsem restauraci přejmenoval, ale je to úcta a budoucí památka na člověka, který si to zaslouží. U radnice je název v každém městě, ale nový název je jen jeden. Já osobně jsem na něj hrdý a budu hrdý a nezkazí mi nikdo a nic náladu za kritiku, ba naopak to posílí a vím kam budou směřovat mé další kroky a že dovezu do Prahy piva která zde nebyla. Je smutné že v čechách funguje kopírování a původní myšlenka zmizí viz některé restaurace v mém okolí.Ale co je to boj a překvapilo mě kolik lidí včera a dnes přišlo a podpořilo mě a poděkovalo za to co dělám. Děkuji všem za tuto podporu a slibuji všem, že Praha ochutná piva která tu nebyla a budu první kdo je sem dovezl. pak ať se opičí kdo chce ale Restaurace U Šůvinky bude první. A už máme i to že budeme vařit vlastní pivo a to Šuvinku 12 v září bude k ochutnámí. Děkuji moc Kensy
Re: Re: Re: Pro administátora, (to Gunter Kensy, 10.06.2009 08:35) celé vlákno | reagovat
To těžko - Zlý časy už měly na čepu všechny piva, která lze ochutnat. A dokud budete zaměstnávat toho superpomalého číšníka, tak moc hostů nepřitáhnete.
Re: Re: Re: Re: Pro administátora, (Gunter Kensy, 11.06.2009 22:34) celé vlákno | reagovat
Nepodceňuji Zlé časy, ale vsadím se že nemáte pravdu a mám potvrzeno od pivovarů, které jsme oslovili že jejich pivo v Praze nebylo. A personál beru kritiku a personální otázka byla vyřešena. Stává se že musíte někoho vyhodit a najít dobrou náhradu a tak se již stalo. Omlouvám se že tento superpomalý číšník byl na dva víkendy jako záskok.
Re: Re: Re: Pro administátora, (Henri, 10.06.2009 08:41) celé vlákno | reagovat
Vážený pane Kensy, Vaše poslední příspěvky, ve kterých mnohé vysvětlujete, oceňuji. Omluvu za tykání a hrubší výrazy přijímám a i já se Vám omlouvám, pokud jsem se Vás nějak dotkl. Jestli opravdu někdo tu nevhodnou formu reklamy zadával bez Vašeho vědomí, ať už s jakýmkoliv úmyslem, tak jste mohl reagovat tak jako nyní. Myslím, že by to všichni pochopili. Vy jste bohužel zareagoval trochu nešťastným způsobem, ale i to se dá nakonec pochopit, asi Vás to hodně rozčílilo a jsme jenom lidé. Rozhodně oceňuji Vaši snahu o pivní osvětu formou zavádění v Praze neobvyklých a jistě dobrých piv a pokud, jak píšete, budete vařit i pivo vlastní, tak to je skvělá zpráva a zasloužíte si uznání a podporu. Pravdou je i to, že restaurací U radnice je spousta, ale U Šůvinky je opravdu originální název a pokud k němu máte, jak jsem pochopil, hlubší vztah, tak je plně Vaše právo takto restauraci pojmenovat a když budou i ostatní vědět souvislosti, tak se určitě i ti konzervativnější s novým názvem smíří a konec konců jde jen o zvyk a za nějaký čas si možná už nikdo ani nevzpomene, že chodil k nějaké Radnici a půjde zkrátka k Šůvince. Takže pane Kensy, přeji Vám hodně úspěchů ve Vašich plánech, plnou restauraci spokojených hostů a sám se těším, až Vás navštívím a ochutnám něco z dobrot, které připravujete.
ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Gunter Kensy, 09.06.2009 12:20) celé vlákno | reagovat
Hezký den, abychom si ujasnili pár bodů v tom co si zde čtu. Jsem majitel restaurace U Šůvinky, bývalé U Radnice. Název je změnen k úctě štangasta, toto se Vám asi nikdy nestane. Za druhé nemusím si zde dělat vtíravou reklamu a ani na to nemám čas. Že sem někdo napíše neznamená že zde musím psát já. Myslím že kdybch napsal nick někoho z Vás ten systém to veme a pak si budou lidi myslet že jste blbci Vy, ale to je nedokonalost serveru a tu já neovlivním. Tvoříme své stránky a my reklamu nepotřebujem. Pak komolení názvu restaurace?? Trapná záležitost, ale když už se Vám znelíbila názvem znelíbím Vám jí ještě víc že je SPARŤANSKÁ na to se také kouká, ale u nás platí jedno. Pokud máte nějaké výhrady a dotazy kontaktujte přímo mě nebo se skováte za nick a budete mít sílu jen tady?? Chodit na pivo Vás nenutím, ale urážet se nenechám. Nebo hanit nové jméno restaurace.Tady máte na mě kontakty e-mail: info@svet-piva.com, tel: 776 616 236, ICQ: 560982495, Skype: svet.piva.com Hezký den páni samosoudci. Tento server mě zklamal a prosil bych webmastera aby smazal vše co se týká mé restaurace. Děkuji nebudu snášet být někde jako je tento server. Děkuji Kensy
Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Henri, 09.06.2009 13:32) celé vlákno | reagovat
Vážený pane, Vy jste zklamal mě. Kdyby, jste uznal, že způsob upozornění na Vaší restauraci nebyl zrovna z nejšťastnějších a příště se nesnažil ze čtenářů na různých webech dělat pitomce, tak to asi všichni vezmou. Chybu může udělat každý a chytrý se z ní poučí a neopakuje ji. Chcete snad tvrdit, že všechny ty příspěvky psal někdo, kdo Vás chtěl pod smyšlenou identitou poškodit? Takže blbce z nás budete dělat dál! Tato Vaše reakce ale vypovídá něco o Vašich charakterových vlastnostech a mě jednoznačně přesvědčila o tom, že „Šůvince“ se mám zdaleka vyhnout, i kdyby jste tam točili nevím co a zadarmo bylo třeba i každé čtvrté pivo. Jistě máte právo na to zvolit si název restaurace, jaký se Vám líbí, zrovna tak jako já mám právo vyjádřit názor, že mě se nelíbí – to není žádné urážení. A že jste Sparťan, je také Vaše věc, ale věřte, že je i spousta lidí, kteří nejenom, že nejsou Sparťani, ale nejsou ani Slávisti apod. a fotbal je dokonce vůbec nezajímá, protože je spousta dalších sportů na které se nenabalují různí „inteligentní“ Hooligans a fanatičtí fanoušci, kteří nemají soudnost. Mimochodem zde nejsme na žádných pochybných stránkách, kde si pod každý příspěvek někdo píše jiný nick, ale všichni co sem píší, používají stále stejný a pokud by ho někdo zneužíval, tak by se každý brzy ohradil. A zneužívání nicků jste sem zavedl teké Vy.
Re: Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Gunter Kensy, 09.06.2009 13:48) celé vlákno | reagovat
Henri buď chlap a zavolej, už teď vidím rudě z toho jak se skováváš za nic kdo ví třeba Ty mě zde haníš
Re: Re: Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Gunter Kensy, 09.06.2009 13:50) celé vlákno | reagovat
Já se nemám za co skovávat já ne. Buťe chlap a povězte mi to nebo všem do očí. Skovat za nick se umí každý a urážet. Koukám že jestli to tu funguje vše tak tak je mi Vás líto SBOHEM
Re: Re: Re: Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Henri, 09.06.2009 14:12) celé vlákno | reagovat
Vidím, že s Vámi už nemá cenu dále diskutovat, protože se řídíte heslem "podle sebe soudím tebe" a když Vy jste se schovával za různé nicky, tak si myslíte, že to tak dělají i jiní. A aby se situace vyjasnila a zjistilo se kdo je lhář, tak navrhuji, aby Honza Kočka opravdu zjistil IP adresy jednotlivých příspěvků a myslím, že už nebude o čem diskutovat. Pokud s tím budou spojeny nějaké náklady, tak jsem ochoten se na nich podílet.
Re: Re: Re: Re: Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Gunter Kensy, 09.06.2009 14:20) celé vlákno | reagovat
Mě je to jedno já to klidně zaplatím celé HENRI ale to programátor zjistí hned, ale klidně to zjistěte. Jen je problém veřejné IP adresy free wifi co mají Praha 5, 3 a kdo ví která ještě. To je problém a zavolej a vysvětli mi že podle sebe soudím tebe. Nemáš odvahu srabe.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Henri, 09.06.2009 14:32) celé vlákno | reagovat
Tak pane Kensi, za prvé nevím o tom, že bychom si potykali a k té odvaze - co je na tom za odvahu zavolat telefonem? A o osobní setkání s Vámi nějak už nestojím, když vidím jaký jste člověk a že začínate používat způsob vyjadřování na který jste zvyklý ze Sparťanského kotle, kde jste tak aktivní, jak se da na internetu také zjistit, kromě dalších velice zajímavých věcí.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Henri, 09.06.2009 14:52) celé vlákno | reagovat
A omlouvám se Vám za měkké i ve jméně, nejde o záměr, ale o překlep, který se stane jak vidím, skoro každému.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ODPOVĚĎ NA VAŠE URÁŽKY U ŠŮVINKY, (Gunter Kensy, 09.06.2009 16:00) celé vlákno | reagovat
Milý pane, hokej a fotbal je dvojí skupina lidí a pak nechodím do kotle. Jsem členem KLUB 300, ale to je Vám cizí. A koukám že jste tak chrabrý v získávání informací z kotle, že Vás chci poznat osobně. Urážet se jistě nenechám. Buďte chlap, nebo jste baba?? Pošlete mi kontakt na info@svet-piva.com a já Vám rád zavolám
Ehm, (Weetek, 09.06.2009 12:44) celé vlákno | reagovat
Nějak jsem tuto devatu nepochopil, netýká se bohužel jinak velmi pěkného blogu Jirky, co třeba diskutovat o tom? Mimochodem, U Šůvinky je hospoda sparťanská? No fuj, tak tam ani omylem :-)

Lvivksý porter mě docela nadchnul, ale je to už několik let zpátky, co jsem na Ukrajině byl. Pokud se dobře pamatuju, byl to rok 2002. Na letišti Borispol jsem si koupil malou, ale tlustou knížečku, která uváděla všechna tehdy na Ukrajině vyráběná piva a bylo jich opravdu hodně. Už tehdy ale neodpovídala knížečka realitě a počítám, že pivovarů i piv od té doby ubylo ještě víc.
Re: Ehm, (Gunter Kensy, 09.06.2009 13:29) celé vlákno | reagovat
Byl jsem nařčen z reklamních tahů a bůh ví čeho, a tak jsem ukázal panu Henri že jde na tomto systému psát i pod jeho nickem i když to budu já. Tím tak mohu udělat zde na tomto serveru troubu z koho mě napadne. pochopil jste to?? Teď se rozhodnu zničit nějakou restauraci tak si vemu nick Henri a všichni mu budou nadávat a restauraci to pohaní. Jen jsem očistil jméno své a jméno restaurace, ale když na to tady tak koukám mám na to svůj názor. Nemám rád lidi co se tady skovávají za nick a nemaj odvahu. Teď mlčí hnus jak skažené pivo
Vyjadreni provozovatele serveru, (Honza Kočka, 09.06.2009 13:47) celé vlákno | reagovat
Pane Kensyi,
pokud se rozhlednete po pivnich serverech, tak za posledni dva ci tri dny se objevilo jmeno Vasi pivnice vsude tolikrat, az to zacne byt lidem na obtiz.

Hlavne se zminka o Vasi provozovne najde i na mistech, kde je to do oci bijici. Proto se objevil ai vlna nevole vuci tomuto postupu.

Samozrejme plati presumpce neviny, tudiz ze to muze delat nekdo za Vas. Pokud se tu budet vyskytovat Vase jmeno a to, co zrovna tocite, vsichni budou spokojeni a ten, kdo to delal(at uz to byl kdokoli), da urcite pokoj.

Pivni servery jsou komunitni zalezitost. Nicky se pouzivaji dlouhodobe, neni tudiz problem pro danou komunitu nekoho, kdo se nahle objevi, identifikovat ve smyslu nove "tvare".

Pokud byste mel ale zajem, pozadam programatory, aby mi zjistili, z jake IP adresy pocitace dotycny, ci dotycni, kteri Vam tu dle VAseho nazoru kazi jmeno, prichazeji. Jinak vse na tomto serveru zustane pri starem. Nebudu se uchylovat jke stejnym praktikam jako je napriklad Seznam, kde si musite poslat dopis, abyste se mohl nasledne prihlasit.

Domnivam se, ze mistni komunita ctenaru je natolik silna, aby mohla nezadouci vetrelce infiltrovat.

Preji hezky den a Vam spoustu zajimavych piv na cepu a jeste vice spokojenych zakazniku.

Honza Kocka
www.svetpiva.cz
Re: Vyjadreni provozovatele serveru, (Gunter Kensy, 09.06.2009 14:11) celé vlákno | reagovat
Hezký den, konečně rozumný názor, říkám nejsem zbabělec abych se skovával za nick. To to co se stalo je česká mentalita buď závisti. Stránky které jsou ted naměli lézt na světlo, protože se dělají plnohodnotné, tyto jsou jako provizorium a hlavně kvůli indexaci na servery.
Chyba tohoto serveru je že nená podchycené lépe registrace do diskuze. Ano veřejně říkám jsem majitel Restaurace U Radnice nově U Šůvinky důvod změny názvu rád vysvětlím a hlavně to bude na našem webu a myslím že klientelu máme také širokou že reklamu neptřebujeme publikovat takto na zviditelnění stačí vlastní stránky a najít dobré partnery na odkazy. A že pan Holoubek píše o nás na všech serverech mě je také jedno. Alespon tam dá své jméno a neskovává se někde jako Henri a další. Tak říkám zde veřejně pro všechny kdo máte jakýkoliv dotaz, či kritiku, klidně se obraťe na mě.Asi raději restauraci prodám číňanům a bude klid, než se takto dohadovat a hlavně o ničem. Jsem znechucen co se dá tady stvořit, zaměřte se na ochranu diskuze a je to vyřešené. Nejlepší bude pokud všechny informace o retauraci ať se jmenovala jak koliv Podkováňská, U radnice, Koutská a nevím jak předemnou vymazali ze své databáze, a i pokud se v budoucnu by padla jakákoliv zmínka o tomto nebytovém prostoru vymažte to. Děkuji Kensy
Re: Vyjadreni provozovatele serveru, (Jiří Kaňa, 09.06.2009 14:34) celé vlákno | reagovat
Jak jako INFILTROVAT? To už zakládáš i nějakou tajnou službu? :-)
12
Vyhledávání