Komentáře
článku: NEJlepší, NEJpoctivější, NEJoblíbenější
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
A pokud me pamet nesali, tenhle "forek" mel uz pred lety myslim Rencin zpracovany v kratkem filmu...
Jak dlouho to může trvat, než se nad ohněm opeče tak velký kus ptáka?
Reklama zaujme, ale neosloví. Jinak krůta neb krocan na rožni je hodně zajímavý a má velkou výhodu že se dá odkrajovat. Ty prsa i horní stehna jsou hodně masitá a tak se dají již po čtyřicetiminutách odkrajovat. Když místo třicetikilovýho selátka jde na rožeň sedmnáctikilová krůta, masa je mnohem víc a více chutí, zcela odlišné chuťově prso, letky, horní stehno, dolní stehno. Ale ta neobraná kostra na ráno je ošklivá. Jinak krocana i třeba kamaráda bych si dal, ale toho staráče a ještě k tomu po těch minimálně šesti hodinách co se prochází než pije- na tržnici slunce nad hlavou beze stínu a pije až za tmy, bych si opravdu nedal.
plne suhlasím Romanom Holubkom, je to predsa blbost že Starobrno je najlepšie pivo, zvlášt na Morave je mnoho omnoho lešieho piva, hlavne z minipivovarov ktorým tu je največšia hustota v Čechách, asi to chápete čo tým myslím.
Ja sám som ochutnal mnoho moravských pív z minipivovarov a ani jedno ma nesklamalo.
Ja sám som ochutnal mnoho moravských pív z minipivovarov a ani jedno ma nesklamalo.
Vyhledávání
Mimochodem, s tím krocanem si Staráč podle mě moc nepomohl, už jsem zaznamenal, že hlavně ženy reagují na tuhle reklamu vyloženě odmítavě. Poukazujína to, že ten chlápek je parchant, když toho roztomilého krocana, prakticky svého kamaráda, nakonec upeče. Dávám jim za pravdu, ani mně se ta reklama za mák nezamlouvá.