úvod
homepage

Komentáře

článku: Plzeňská chuťová halucinace

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Fakta a mýty okolo PU, (emu, 16.04.2009 01:19) celé vlákno | reagovat
"EPM 11,61%hm (+-0,06)" - takže pořád je to vlastně 12-ka, když se to zaokrohlí. pořád má blíž ke dvanáctce, než k jedenáctce.
"alkohol 4,31%oj. (+-0,05)" a celkem málo prokvašená, což považuju za poměrně příznivé
"IBU 35 jednotek (+-1)" a dole si pan Žalio doslova stěžuje, že dřív, bejvávalo před 20 lety, míval PU 35 IBU a dneska že nemá ani 20. Nevím, zda si dělal pan Žalio vlastní rozbory, ale pokud je pravda těch 35... tak co si mám o odborníkovi z Brna myslet? buď lže (a jak mu pak mám věřit jiné věci?) nebo neví (a tak nevím, proč se povyšuje nad ostatní ?!) a nebo se plete ta analýza, kterou uvádí Roman Holoubek? Přijde mi to jako popírat globální oteplování s tím, že teploměry jsou nepřesné, můj pocit je přece podstatnější :)
S tou vodou je to stejné - někdo má pravdu a někdo se plete.

Taky PU nevyhledávám, považuji ho za celkem dobré pivo, které je u nás výjimečné jen v jednom aspektu - v ceně. Chuťově stojí po boku dalším českým ležákům.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání