Komentáře
článku: Minipivovar a české poměry
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Neco na tom bude. Na druhou stranu netusim, proc u nas na severu Cech neni neco na zpusob Priboru nebo Hukvald. To nemyslim ve zlem. Ale jednodussi zarizeni, u hospody...? Treba se do toho nikomu nechce, nejsou sladkove...
Vyhledávání
Pokusím se o kompromis. Kvantitativní růst minipivovarů je možný asi hlavně tou levnější cestou, tedy udělá se výroba piva na koleně už ve fungující hospodě. "Pražská" cesta má nicméně také své opodstatnění, při své nákladnosti je vhodná do velkých měst či turistických lokalit. Kolik unese český trh, nevíme. Až začnou minipivovary masívně zavírat, budeme vědět, že už je jich přespříliš. Dej Bůh, že k tomu nikdá nedojde :-) !