Ahoj, tak to asi ano. Osobně udržuji konstantní zásobu světlé a tmavé 12° a doplňuji experimenty jako Ale, oatmeal stout apod. Jsem zaměřen spíše na piva hořká či bylinná (rád bych ke Kocourovi na IPU ), ovocná nemusím a nakuřované mi rovněž nijak zvlášť nesedí. Když jsem na netu hledal inspirace , např. http://www.tastybrew.com/newrcp/styleview.html, měl jsem pocit, že už jakýkoliv poměr jakýchkoliv sladů byl již kdysi namíchán a zakvašen a pojmenován, takže nového asi nic nevymyslíme, jen zbývá si najít favority. Svoje receptury prozatím neodhalím, třeba se někdy sejdeme a alespoň se budeme moci vzájemně překvapit (snad jen tu světlou - dávám tam pár kilo plzeňáku :-))))))
S experimenty nicméně neustávám. Jeden můj známý z US, rovněž velmi angažovaný v pivovarnictví, považuje ČR za zemi pivně velmi nudnou a něco na tom je ( proto jezdí od jisté doby jen do Belgie a tak se to snažím trochu narovnat i když jen doma na „koleně“.
Jsem od Holic a v létě by tu měla být v poměrně příjemném prostředí lesního arboreta pivní akce, včetně prezentace piv z minipiv., tak se třeba uvidíme. Odkud jsi?
LM
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
S experimenty nicméně neustávám. Jeden můj známý z US, rovněž velmi angažovaný v pivovarnictví, považuje ČR za zemi pivně velmi nudnou a něco na tom je ( proto jezdí od jisté doby jen do Belgie a tak se to snažím trochu narovnat i když jen doma na „koleně“.
Jsem od Holic a v létě by tu měla být v poměrně příjemném prostředí lesního arboreta pivní akce, včetně prezentace piv z minipiv., tak se třeba uvidíme. Odkud jsi?
LM