úvod
homepage

Komentáře

článku: Hroch vaří domácí pivo III. (stáčení, problémy, slepé cesty...)

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re: problém s dokvašováním, (VlJa, 29.10.2009 10:32) celé vlákno | reagovat
Zdravím, sehnal jsem dva dny rozkvašenou mladinu, tedy zítra bude k dispozici. Ještě si dovolím otravovat s několika dotazy : 1. kolik přidat do 1,5 l PETky této rozkvašené mladiny ?; 2. předpokládám zvýšit teplotu kvašení ze 2°C na cca. 10°C ovšem na jak dlouho?; 3. jak dlouho potom nechat pivo dokvasit při 2°C ( dnes dokvašuje 30cátý den )?
To Petr Měrka : děkuji za radu, cukroměr si opravdu raději pro příště zakoupím :)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání