Komentáře
článku: Ono to asi opravdu funguje…
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
To Jiri.J.: "O kombinacíhc piva a jídla by se psalo."... Neváhej a piš. :-) Sám se snažím hodně hledat, ale asi to bude trochu individuální... Každopádně každý tip dobrý.
Vyhledávání
Blue Chimay se geniálně doplňuje ke klasickému Roquefortu nebo britskému Stiltonu. Oboje je vynikající harmonická kombinace. Hůře např. ke Gorgonzole.
Orval je skvělý s měkým kozím sýrem, opět mimořádně lahodná kombinace. Westmalle Tripel buď s tvrdým kozím sýrem nebo klidně s tvrdým starým Chedarrem, i když k tomu je geniální hlavně nějaké luxusní britské Barley Wine... No je to nádhera. O kombinacíhc piva a jídla by se psalo. K Chimay Red je skvělý bažant... Jinak sýry jsou taky skvělý koníček:-))