Osobně doporučuji pro tappisty tyto klasické kombinace:
Blue Chimay se geniálně doplňuje ke klasickému Roquefortu nebo britskému Stiltonu. Oboje je vynikající harmonická kombinace. Hůře např. ke Gorgonzole.
Orval je skvělý s měkým kozím sýrem, opět mimořádně lahodná kombinace. Westmalle Tripel buď s tvrdým kozím sýrem nebo klidně s tvrdým starým Chedarrem, i když k tomu je geniální hlavně nějaké luxusní britské Barley Wine... No je to nádhera. O kombinacíhc piva a jídla by se psalo. K Chimay Red je skvělý bažant... Jinak sýry jsou taky skvělý koníček:-))
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Blue Chimay se geniálně doplňuje ke klasickému Roquefortu nebo britskému Stiltonu. Oboje je vynikající harmonická kombinace. Hůře např. ke Gorgonzole.
Orval je skvělý s měkým kozím sýrem, opět mimořádně lahodná kombinace. Westmalle Tripel buď s tvrdým kozím sýrem nebo klidně s tvrdým starým Chedarrem, i když k tomu je geniální hlavně nějaké luxusní britské Barley Wine... No je to nádhera. O kombinacíhc piva a jídla by se psalo. K Chimay Red je skvělý bažant... Jinak sýry jsou taky skvělý koníček:-))