úvod
homepage

Komentáře

článku: Vařím, vaříš, vaříme...

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Forum, (Bierhanzel, 22.09.2008 09:20) celé vlákno | reagovat
Není třeba zvláštních článků. Chybí zde FORUM. Ač je členů dost a chodí sem často, jsou tyto stránky poněkud mrtvolné. Tím nemyslím nevzhledné, ale lidé tu mezi sebou nemají kontakt a nemohou si vyměnovat názory či rady, které jsou někdy otázkou chvilky kdy rozhodují o zkažení či zachránění várky. Co se týče členství, tak newím newím. Dobré by bylo mít e-shop s vhodnými slevami a nebo kamenný obchod co nejblíž mému bydlišti :-). jinak sem pivovarní benjamínek, neb sem uvařil dvě várky teprv. Z toho první ze surovin (nevyvedla se) a druhou z koncetrátu na kterém se chci prozatím zaškolit :-)
Re: Forum, (Honza Kočka, 22.09.2008 16:51) celé vlákno | reagovat
Pivni forum bud edo konce tydne. Pripravujte si otazky:)
Re: Forum, (Petr, 22.09.2008 17:31) celé vlákno | reagovat
Nevím, jestli chybí zrovna fórum, ale něco na způsob workshopu kde by byl variabilně poskládaná technologie na vaření.
Každý má trochu jiné možnosti, každý řeší chlazení, nebo ležácký sklep trochu jinak a každý si pivovárek postupně vylepšuje.
Pokud by se ke každému kroku vaření seskládaly varianty řešení od různých vařičů, tak by to kutily dráždilo k dalším inovacím a ti méně zruční (nebo méně invenční) by měli o něco jednodušší cestu k vlastnímu řešení.
Re: Re: Forum, (Honza Kočka, 22.09.2008 17:53) celé vlákno | reagovat
Diky:)
Tp bude namet dalsiho clanku. Jednak forum, druhak treba tento postup. Na kazdy tyden vyhlasit jedno tema - scezovani, ctenari poslou sve postupy, zkusenosti atd, udelam z toho clanek jako zaklad a muze se u toho diskutovat...

Problem ale zatim je ten, ze na me vyzvy ohledne clanku, informaci a podobne moc ctenaru nereaguje...
Vyhledávání