Ahoj,myšlenka je myslím lákavá, nicméně díky naší republikové roztroušenosti zřejmě sklouzne činnost spíše do blogové konverzace s tím, že se členové jednou dvakrát ročně sejdou na osobní setkání s degustací.Tématicky členěný blog by rovněž mohl být zajímavý, ať už se jedná o jednotlivé fáze procesu, či náhledy za oponu našich miniminipivovárků. Setkání brewmasterů bych přirozeně uvítal, zejména bude-li s nějakou tématicky zajímavou přednáškou (základy degustace ap.).
Jinak já osobně jsem pivovarnictví vystudoval (v Podskalské) ,nyní se oboru věnuji jen jako garážovému hobby, vařím zásadně ze surovin, 50 l várky. Od členství v klubu bych žádné významější výhody ani neočekával. Největší problém - kvasnice - stejně budu zřejmě řešit tím nejjednudušším možným způsobem a sice osobním odběrem z pivovaru 20 km vzdáleném.
Dej bůh štěstí
LM
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Jinak já osobně jsem pivovarnictví vystudoval (v Podskalské) ,nyní se oboru věnuji jen jako garážovému hobby, vařím zásadně ze surovin, 50 l várky. Od členství v klubu bych žádné významější výhody ani neočekával. Největší problém - kvasnice - stejně budu zřejmě řešit tím nejjednudušším možným způsobem a sice osobním odběrem z pivovaru 20 km vzdáleném.
Dej bůh štěstí
LM