Komentáře
článku: Originální receptura – klamání spotřebitele, nebo pravda?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Souhlasím. Podvádějí nás snad úplně ve všem. Jsa 55 let stár, pamatuji ještě nádhernou vůni odšpuntovaných desítek a teprve později jedenáctek z malých regionálních pivovarů. S postupem doby pivovárky zanikaly a chuť piva se neustále nějak nivelizovala a normalizovala. Definitivně pryč je doba skvělého krušovického ležáku 12° a nádherně hořkého Radegastu. To jen tak namátkou.
Zmínil ses o sýru, který není sýrem. Rád bych připomenul rostlinnou "smetanu", rostlinné "máslo", celou škálu tzv. "masných" výrobků pochybné konzistence.
A co se týká působení Heinekenu? Podle zkušeností ze světa se nemáme nač těšit.
Zmínil ses o sýru, který není sýrem. Rád bych připomenul rostlinnou "smetanu", rostlinné "máslo", celou škálu tzv. "masných" výrobků pochybné konzistence.
A co se týká působení Heinekenu? Podle zkušeností ze světa se nemáme nač těšit.
kde zmizel z lahví Loun ten nápis ? jsem si v pátek v Mosteckém Tescu koupil světlý ležák a světlé vyčepní a na zadní straně je jako výrobce uveden Pivovar Louny; tak někomu z nás možná něco uniklo ..; jinak doufám, že tvoje Kruškatastrofická vize nenastane ...
Vyhledávání
Ale zpět k pivu: plno keců o tradici mají všichni, z mého pohledu je samozřejmě na místě je ignorovat. V poslední době mne třeba mrzí věc jiná: z lahví piva Louny zmizel (byť nenápadný)nápis "Pivovar Louny". Že by se už chystali (nechce se mi věřit, že už k tomu došlo) toto tradiční pivo vařit nedaleké Krušovice? V případě skupiny Heineken (dovážející k nám své skvělé vlajkové "tradiční" pivo z Polska) věřím bohužel všemu :-(