Komentáře
článku: Všude dobře, doma ...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle času
Mimochodem velmi podobný koncept používal v druhé půli devadesátých let Braník. Měli k tomu televizní reklamu, kde jacísi strejci vysvětlovali mladému studentovi v hospodě, že kam by jezdil, když může sedět tady a lít si do hlavy jedno pivo za druhým.
Jinak skutečný význam sloganu VŠUDE DOBŘE, DOMA GAMBÁČ by se dal jednoduše ozřejmit přidáním emotikonu nakonec. Takže by to vypadalo takhle:
VŠUDE DOBŘE, DOMA GAMBÁČ :-(
Jinak skutečný význam sloganu VŠUDE DOBŘE, DOMA GAMBÁČ by se dal jednoduše ozřejmit přidáním emotikonu nakonec. Takže by to vypadalo takhle:
VŠUDE DOBŘE, DOMA GAMBÁČ :-(
Jirko a můžeme Tvůj nový slogan používat i my ostatní? Nebo za svolení k používání Ti mám poslat pár plechovek gambáčů?
Honzo, já to vždy říkal, že tak inteligentní kluk by se měl živit něčím pořádným a ne se pořád hrabat ve vodě ...
Honzo, já to vždy říkal, že tak inteligentní kluk by se měl živit něčím pořádným a ne se pořád hrabat ve vodě ...
Teda Jirko, Ty jsi talent. Tebe je na vedu skoda, mel by jsi se dat na PR nebo marketing:)
1 | 2 |
Vyhledávání
Mám na mysli nick missionary.
Nejprve reakce k mé osobě. Několik let jsem se hrdě zval pivovarníkem a něco málo jsem snad z výroby i pochytil.
Tak i někteří zde diskutující jsou z oboru. Ale většina je skutečně poučeným laikem a to z toho důvodu, že se aktivně zajímají o výrobu a problematiku pivovarnictví. Nejsou to lemtači "u čerstvého fotbalového...".
Docela k pousmání je zmínka o čerstvém pivu.
Za prvé se nadá bagatelizovat, ano i malí mají problémy a někdy jim pivo skutečně zůstane dlouho. Ale opak je spíše pravdou - na můj vkus mnoho mini nechává pivo zrát jen 2-3 týdny a podávají pivo ne zcela dozrálé - protože jim jde tak na odbyt, že nestíhají.
Úsměvná je tato vaše zmínka z toho důvodu, že víme jak je urychlováno právě ono "fotbalové pivo", které se zdrží v pivovaru ještě kratší dobu. A co se týče čerstvosti, to jsem se i zasmál. Co je čerstvého a lahodného na paterovaném pivu?