misionář mezi hlupáky,
(Roman Holoubek, 19.09.2008 12:14)
celé vlákno | reagovat
Tak už je to tady - buď jde o individuální akci jedince, nebo se nám ozval někdo Za branou.
Mám na mysli nick missionary.
Nejprve reakce k mé osobě. Několik let jsem se hrdě zval pivovarníkem a něco málo jsem snad z výroby i pochytil.
Tak i někteří zde diskutující jsou z oboru. Ale většina je skutečně poučeným laikem a to z toho důvodu, že se aktivně zajímají o výrobu a problematiku pivovarnictví. Nejsou to lemtači "u čerstvého fotbalového...".
Docela k pousmání je zmínka o čerstvém pivu.
Za prvé se nadá bagatelizovat, ano i malí mají problémy a někdy jim pivo skutečně zůstane dlouho. Ale opak je spíše pravdou - na můj vkus mnoho mini nechává pivo zrát jen 2-3 týdny a podávají pivo ne zcela dozrálé - protože jim jde tak na odbyt, že nestíhají.
Úsměvná je tato vaše zmínka z toho důvodu, že víme jak je urychlováno právě ono "fotbalové pivo", které se zdrží v pivovaru ještě kratší dobu. A co se týče čerstvosti, to jsem se i zasmál. Co je čerstvého a lahodného na paterovaném pivu?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Mám na mysli nick missionary.
Nejprve reakce k mé osobě. Několik let jsem se hrdě zval pivovarníkem a něco málo jsem snad z výroby i pochytil.
Tak i někteří zde diskutující jsou z oboru. Ale většina je skutečně poučeným laikem a to z toho důvodu, že se aktivně zajímají o výrobu a problematiku pivovarnictví. Nejsou to lemtači "u čerstvého fotbalového...".
Docela k pousmání je zmínka o čerstvém pivu.
Za prvé se nadá bagatelizovat, ano i malí mají problémy a někdy jim pivo skutečně zůstane dlouho. Ale opak je spíše pravdou - na můj vkus mnoho mini nechává pivo zrát jen 2-3 týdny a podávají pivo ne zcela dozrálé - protože jim jde tak na odbyt, že nestíhají.
Úsměvná je tato vaše zmínka z toho důvodu, že víme jak je urychlováno právě ono "fotbalové pivo", které se zdrží v pivovaru ještě kratší dobu. A co se týče čerstvosti, to jsem se i zasmál. Co je čerstvého a lahodného na paterovaném pivu?