Komentáře
článku: Krušovice v bodě nula. Nebo mínus patnáct?
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Svijanský Máz je "masovka" a bohužel už není co býval, no ale co chceme od "masovky" že? Pořád je ale o moc lepší nežli různé K,G nebo S. Další značky jsou stále dobře pitelné a patří k tomu lepšímu co lze z průmyslových pivovarů sehnat. Vynikající je např. Baron a i ten Kvasničák. Kdo má rád hořčí, tak mu bude chutnat Rytíř - mimochodem pivovar na svých stránkách neuvádí že jde o 12%, ale pouze o ležák. A jestli to tak prezentoval nějaký obchodní zástupce, tak je to samozřejmě špatně. Oni dealeři od Jihoafričanů také prezentují Plzeňský Prazdroj jako dvanáctku, ačkoliv pivovar sám to tak nikde neuvádí a i hospodští s klidem napíší Pilsner 12% ačkoliv točí 11%. Ale zpět ke Svijanům, přes svůj již dost velký výstav stále používají spilku, kterou rozšířili a nikoliv CKT.
Vyhledávání