Komentáře
článku: Krušovice v bodě nula. Nebo mínus patnáct?
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Před lety když svijany začali do svých tří značkových hospod dávat kvasničák, a my jsme do hospody taky začli brát tak říkali, že to je dvanáctapůlka. Na dotaz co udělají se zbytkem tanku řekli přidáme k jedenáctce a bude lepší pivo.- vyhýbavá a nesmyslná odpověď- jasné HGB, to znamená že již v té době se jedenáctka vařila jako dvanáctapůl a na závěr se ředila HGB technologií- naředění vodou a dosycení CO2. Dnes podle alkoholu v porovnání s jedenáctkou a baronem je kvasničák 13,75, takže se ředí trochu víc. Kromě toho používají podtlakové scezování a tlakový chmelovar. Již od začátku výroby při promoakcích nazývají Rytíře dvanáctkou, ale opakovaně v testech vyšel jako jedenáctka.
Vyhledávání