Komentáře
článku: Kodlíčské pšeničné typ Weizen Bier
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Omlouvám se za překlep,samozřejmě to má být dl. Četl jsem to snad desetkrát, ale rozdíl mezi setinou a desetinou jsem neviděl.
ml = 1 ticícina l
dl = 1 desetina 1
Pořád si říkám, napřed mysli a potom piš
a výsledek je obrácený. Tak snad teď je to již dobře.
dl = 1 desetina 1
Pořád si říkám, napřed mysli a potom piš
a výsledek je obrácený. Tak snad teď je to již dobře.
Taky si myslím že to mělo být 1dl.
Krásný podrobný popis.
Jen k bodu 4.3 "Rmut ohřejeme na teplotu 95 - 98 °C „rozumný var“ na 5 minut.
Vypustíme dílo do PN1 /pomocná nádoba/." postupně za stálého míchání vypustíme, nesmí se prudce aby nezhynuly enzymy a mohl zcukřit i zbytek rmutu.
Krásný podrobný popis.
Jen k bodu 4.3 "Rmut ohřejeme na teplotu 95 - 98 °C „rozumný var“ na 5 minut.
Vypustíme dílo do PN1 /pomocná nádoba/." postupně za stálého míchání vypustíme, nesmí se prudce aby nezhynuly enzymy a mohl zcukřit i zbytek rmutu.
V článku je doporučen odběr kvasnic po hlavním kvašení k úschově:
"Na 20 l mladiny odebereme 1 ml kvasnic a dolijeme mladinou do 2 ml"
Toto množství se mi zdá příliš málo, nejde o chybku?
Jinak krásně napsaný článek-postup. Asi nejpodrobnější, co jsem kdy četl :-)
Děkuji autorovi
"Na 20 l mladiny odebereme 1 ml kvasnic a dolijeme mladinou do 2 ml"
Toto množství se mi zdá příliš málo, nejde o chybku?
Jinak krásně napsaný článek-postup. Asi nejpodrobnější, co jsem kdy četl :-)
Děkuji autorovi
Vyhledávání