Odpověď je zřejmá z varného listu několika
receptů, které snad též vyjdou.
Krátce, vařit s cezovacím dnem nejde.
Rozdíl teplot pod a nad dnem je více jak 20 °což je samozřejmě naprosto nepřijatelné.
V případě zájmu Vám mohu varné listy i jiné povídání o mikropivovaru Hobby Mikropivovar 20
zaslat na Váš e-mail.
Při prvním návrhu jsem byl přesvětčený,že vařit dekokčně v jedné nádobě dobře nejde.
Omyl, při dobrém pracovním postupu a nálevu 20-23 l je vaření v jedné nádobě výhodnější,
méně pracné a bezproblémové.
Hájek arra.hajek@seznam.cz
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
receptů, které snad též vyjdou.
Krátce, vařit s cezovacím dnem nejde.
Rozdíl teplot pod a nad dnem je více jak 20 °což je samozřejmě naprosto nepřijatelné.
V případě zájmu Vám mohu varné listy i jiné povídání o mikropivovaru Hobby Mikropivovar 20
zaslat na Váš e-mail.
Při prvním návrhu jsem byl přesvětčený,že vařit dekokčně v jedné nádobě dobře nejde.
Omyl, při dobrém pracovním postupu a nálevu 20-23 l je vaření v jedné nádobě výhodnější,
méně pracné a bezproblémové.
Hájek arra.hajek@seznam.cz