úvod
homepage

Komentáře

článku: Není výčep jako výčep...

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Spousta piv, (Honza Kočka, 30.04.2008 17:33) celé vlákno | reagovat
tak to me mrzi,ze se vam to nelibi...

Jenze treba v tom Liars Clubu, kdyz bych si predstavil 30 tocenych piv ve stylu Pivovarskeho klubu, tedy na vycepech naseho stylu, nevim nevim, jaky prostor by na to potrebovali.

Me prave kombinace velkeho poctu piv( a vetsinou dobrych)a jednoducheho reseni prisla zajimava. Toz(priblizne) tak.
Re: Spousta piv, (Petr Žalio, 01.05.2008 12:00) celé vlákno | reagovat
Myslím, že spíš záleží na tom, jak načepují pivo a hlavně jaké.
U nás točí sice k publiku čelem, ale co a jak :) to raději nekomentuju (až na pár vyjímek).
Honzo, upřímně závidím:)) ty USA lahůdky. Já bych nevěděl co dřív...
Re: Re: Spousta piv, (Jiri.J, 02.05.2008 09:41) celé vlákno | reagovat
Podobný výčep s 20 pivy jsem viděl v Glasgow a ten pub jsem si hned zamiloval. A opakovaně pak navštěvoval. Převážnou většinu tovřily scottish ale, mimo to britská piva. Ze skotské produkce 5-8 casc conditioned. Prostě nádhera. Osobně mi tento styl výčepu vůbec nevadí. Za hlavní považuji to co dostanu ve sklenici na stůl. Co mi je však skutečně odporné jsou ty výčepní poloautomaty, kdy obsluha (slovo výčepní se v tomto stává vyprázdněným pojmem a postrádá zcela smyslu) položí sklenici k pípě a senzor vypustí pivo. Takový výčep mají např. v některých mnichovských Keller (Hacker a Pschorr ad.). Naše výčepní nebudu raději také komentovat.
Re: Spousta piv, (LM, 14.05.2008 01:00) celé vlákno | reagovat
Ahoj Honzo,pestrost na výčepním stole je úžasná,desing pravda pokulhává, jistě by byly ze San Diega lepší příklady.Žil jsem v oblasti a některé borce(zakladatele) Stone brewery dokonce znám.Je úžasné pozorovat jejich začátek v nevelkém objektu a ten úžasný posun za několik let.Zcela jistě kvůli mimořádně výrazným chuťovým vlastnostem(arogant bastard je vskutku trefný název)jejich piv a nezbývá než s Tebou souhlasit.Pokud člověk zajde do města a vyhne se Coorsům a Budům, nepochybně si pochutná.Neodskočil sis do Tijuany?Město pro otrlé, nicméně s minipivovarem ze Svidníku,hospodou s Plzně a svého času i sladem a sládkem z ČR.Mluvil jsem nedávno s P.Hoškem,lákal mě na vaše nakuřované lahůdky,ale jsem čerstvým otcem,takže nejsou pivní zájezdy v kurzu,snad se někdy k vám do Kocoura dostanu.Ahoj LM
Vyhledávání