Komentáře
článku: Není výčep jako výčep...
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Ahoj Honzo,pestrost na výčepním stole je úžasná,desing pravda pokulhává, jistě by byly ze San Diega lepší příklady.Žil jsem v oblasti a některé borce(zakladatele) Stone brewery dokonce znám.Je úžasné pozorovat jejich začátek v nevelkém objektu a ten úžasný posun za několik let.Zcela jistě kvůli mimořádně výrazným chuťovým vlastnostem(arogant bastard je vskutku trefný název)jejich piv a nezbývá než s Tebou souhlasit.Pokud člověk zajde do města a vyhne se Coorsům a Budům, nepochybně si pochutná.Neodskočil sis do Tijuany?Město pro otrlé, nicméně s minipivovarem ze Svidníku,hospodou s Plzně a svého času i sladem a sládkem z ČR.Mluvil jsem nedávno s P.Hoškem,lákal mě na vaše nakuřované lahůdky,ale jsem čerstvým otcem,takže nejsou pivní zájezdy v kurzu,snad se někdy k vám do Kocoura dostanu.Ahoj LM
Vyhledávání