úvod
homepage

Komentáře

článku: Suroviny – věčný to problém

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Přerušené kvašení, (framax, 11.08.2008 22:58) celé vlákno | reagovat
Ahoj, četl jsem tvůj příspěvek. Mám jeden pocit, po přetočení do PET si šel moc nízko s teplotou!!! Teplota 2°C je spíše teplotou na zrání a nebo také uchování stavu, nikoliv na dokvašení a tím zvednutí množství CO2. Zde jsi asi vynechal jednu dobu. Z popisu nevím jestli jsi vařil klasicky a nebo z koncentrátu, není zmínka o dropsu. Můžeš to ještě zkusit zachránit vyšší teploto a případně přidáním dropsu a nebo trošky cukru na rozkavašení. Tak zatím ahoj framax.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání