úvod
homepage

Komentáře

článku: Homebrewářské degustační klání

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Vrchné kvasenie, (Zdenek Jarkovský, 03.12.2007 18:07) celé vlákno | reagovat
Som začiatočník a potreboval by som poradiť.

Moje skúsenosti- asi 10 várok-cca200l piva s pivných koncentrátov zn MUNTONS Je to jednoduchá záležitosť-kvasenie vrchné pri 18-25 stupnoch celsia. Sekundárna fermentácia je v PET- flašiach asi 3 dni a potom v chladničke zrenie asi dva týždne. Chcem prejsť na varenie zo sladu a tak ma napadlo či by primárna fermentácia nemohla prebehnúť s vrchným kvasením v kvasnej nadobe od "MISTRA SLÁDKA" s kvasným uzáverom. Poradte prosím rozdiel vrchné versus spodné.A ešte by som poprosil o jednoduchý a osvedčený recept. Dakujem.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání