úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření v paneláku

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: Re scezování petrbrew, (petrbrew, 22.11.2007 15:24) celé vlákno | reagovat
To hroch: To je určitě taky způsob, ale já to tak nedělám, protože pokud bych tuto horkou vodu z meziprostoru vracel zpět pro vyslazování bylo by to stejná práce. Pokud bych ji počítal do předku, tak mi to předek naředí a musím vyslazovat menším objemem vody. Jinak jsme se asi nepochopili s tím podtlakem. Potlak vzniká kvůli té úzké hadičce (táhne, jako když stahujete pivo z fermentační nádoby, což je pak naškodu), kterou tam pro zjednodušení raději vůbec nedávejte a je to. Jenom jsem vás tím všechny zmádl :-) Ano rmut/mláto nebo prostě scezování se podráží, až se vše usadí a hladina se vyčeří. :-)
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání