úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření v paneláku

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

scezování, (Jirka, 22.11.2007 10:35) celé vlákno | reagovat
Díky za rady a tipy.
Jak dlouho trvá scezování? Mockrát jsem slyšel, že práce s mladinou musí probíhat rychle (co nejdřív schladit atp.), aby nedošlo k nežádoucí kontaminaci před zakvašením piv. kvasnicemi. Ale co se dozvídám z příspěvků od domácích sládků, takový "fofr" to není a v domácích podmínkach to snad ani jinak nejde (zcezování 1,5 - 2 hod.,schlazování přes noc ...).Vařím pivo z mlad. koncentrátu a klasicky jsem to zkusil jen jednou.Výsledek-hrůza. Tak se chci vyvarovat všech chyb.Proto díky za každou radu.
Dej bůh štěstí.
Jirka
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání