úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaření v paneláku

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Re: scezování, (Pivoňka, 16.11.2007 16:14) celé vlákno | reagovat
Myslím,že by to šlo udělat následovně-koupit kuchyňské nerezové půlkulaté sítko-takové to o průměru asi 200mm ,odstranit rukojeť a položit rantlem ke dnu zcezovací nádoby,na kteréžto dno přimontuješ odtokový ventil.Pod vzniklou polokoulí se ti bude schromažďovat zcezená sladina.Zcezovací nádoba by měla být podle mého spíš užší a vyší,protože to nejlepší síto je nakonec jak všichni víme dobře našrocený slad.Takže pokud budeš vařit z mouky,tak ti nepomůže ani svěcená.Než se mi naskytla jiná možnost,tak jsem to tak chtěl udělat a jsem přesvědčen,že by to mělo fungovat.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání