Svět piva
co se děje kolem piva, u nás či ve světě
O pivu
o samotném pivu, jeho stylech, výrobě a pití
Hodnocení piv
databáze a hodnocení degustovaných piv
Pivní fórum
když se potřebujete na něco zeptat
Galerie
vaše pivní fotografie, přehledně roztříděné
Menu
Aktuality a zprávy
Pivní akce
Hospody a hodnocení
Pivo a ekonomika
Vaše pivní zážitky
Pivní soutěže
Homebrewing
Pivní reklama
Pivní blogy
Pivo a kultura
Pivní party
Pivo a humor
Názory a postřehy
Osobnosti
Sběratelský koutek
Editorial
Aktivní autoři
Honza Kočka
(1314)
Jiří Kaňa
(164)
Josef Vacl
(92)
Weetek
(73)
tisková zpráva
(56)
Martin Jarošek
(45)
Marek Kodeda
(44)
Josef Albrecht
(43)
Roman Holoubek
(37)
Ctimir
(34)
Komentáře
článku:
Vaření v paneláku
Zobrazit všechny komentáře
:
podle vláken
,
podle času
scezování
, (
Jirka
, 16.11.2007 09:02)
celé vlákno
|
reagovat
Mimichodem skvělý příspěvek. Mohl by mi někdo poradit, optimální parametry scezovacího síta (velikost direk, tvar, hustota apod.).
Díky moc.
Dej bůh štěstí
Jirka
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
Díky moc.
Dej bůh štěstí
Jirka