úvod
homepage

Komentáře

článku: Sladové náhražky

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

kukuřice a další doplňky v pivu, (Čmelák, 03.09.2007 10:16) celé vlákno | reagovat
Kukuřičnou krupici dávají do piva také v Chýni u Prahy do piva Manila. A jak mi sládek prozradil, dává ji až při varu do půlky prvního rmutu, aby dobře ztekutila a zcukřila. Druhý rmut pak dělá klasicky.

Já si doma udělal testovací jablečné pivo a během kvašení to byl slušný voňavý burčák!!! V Pivovarském domě v Praze mi chutnalo banánové pivo, kávové mi nesedlo, pil jsem moc dobré medové a třešnové pivo z Vrchlabí. Ale nejvíce mi šmakovalo višňové pivo SIARD FALCO z kláštera Želiv!!! To mělo ve sklenici i višničku!!!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání