Komentáře
článku: Sladové náhražky
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Pivo s přídavkem rýže se u nás dá ochutnat na Smíchově licenčně vařené Asahi. Také se přidává do "Budvaru" vařeného firmou Anheuser Bush. Další, ve světě hojně používaná náhražka je kukuřice. Mám pocit, že jsem v Maďarsku nepotkal pivo, kde by nebyla. Také italské a americké velkopivovary ji často používají. Piva mají poté světlejší barvu a menší plnost.
Vyhledávání
Já si doma udělal testovací jablečné pivo a během kvašení to byl slušný voňavý burčák!!! V Pivovarském domě v Praze mi chutnalo banánové pivo, kávové mi nesedlo, pil jsem moc dobré medové a třešnové pivo z Vrchlabí. Ale nejvíce mi šmakovalo višňové pivo SIARD FALCO z kláštera Želiv!!! To mělo ve sklenici i višničku!!!