Pro pány PŽ a JJ (Chodyho nevyjímaje),
(Petr Vácha, 14.02.2008 18:19)
celé vlákno | reagovat
Pánové PŽ + JJ,
jsem jedním z amatérských hodnotitelů uvedených v článku a rád bych zdůraznil, že opravdu AMATÉRSKÝ. Rumové máslo jsem ve svých pokročilých 39 letech nikdy nepozřel a nepamatuji se, že bych o něm dokonce někdy někde slyšel. Kandované ovoce jsem měl nejspíš naposled ve svých raně jinošských letech na pouti na Křemešníku nad Pelhřimovem a to bude, bratru, před takovými třiceti lety (nepočítám zapečený do pečiva). Zároveň se bez mučení přiznávám, že snad dokážu poznat ovocnou příchuť v pivu, ale už ne to, jestli převažuje rozinková nebo po sušeném ovoci. Tak se do mě - laskavě - nenavážejte (v tom smyslu, že jsem R 10 "nepochopil").
Rád bych vyjádřil úctu vašemu rozhledu a znalostem (především díky vašemu článku Helles Rauchbier jsem loni 3x navštívil Bamberg a okolí ke svojí maximální spokojenosti a díky za to!), ale zvažte, jestli nezvolit přece jen poněkud civilnější a širšímu čtenářstvu bližší projev. Takhle mi upřímně řečeno trochu připomínáte co do mentorství tu samolibou figuru, co jí máme, bohužel, pořád ještě na Hradě.
K hodnocení Bernarda a R 10 - chutnaly mi obě piva a dal jsem jim tedy zhruba stejnou známku. PŽ si je nesporně vědom, že se jedná o dva různé typy piv. Takže jsem nepochopil, co že jste to nepochopil.
Pro Chodyho - zkusit R 10 rozhodně stojí za to a nemá smysl si vytvářet vůči němu a priori averzi! Na Lipana bych zašel okamžitě, ale zítra večer bych si stejně tak rád dal R 10 a pustil se k němu svoji oblíbenou desku.
Pivu zdar ale zmar G
Petr Vácha
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
jsem jedním z amatérských hodnotitelů uvedených v článku a rád bych zdůraznil, že opravdu AMATÉRSKÝ. Rumové máslo jsem ve svých pokročilých 39 letech nikdy nepozřel a nepamatuji se, že bych o něm dokonce někdy někde slyšel. Kandované ovoce jsem měl nejspíš naposled ve svých raně jinošských letech na pouti na Křemešníku nad Pelhřimovem a to bude, bratru, před takovými třiceti lety (nepočítám zapečený do pečiva). Zároveň se bez mučení přiznávám, že snad dokážu poznat ovocnou příchuť v pivu, ale už ne to, jestli převažuje rozinková nebo po sušeném ovoci. Tak se do mě - laskavě - nenavážejte (v tom smyslu, že jsem R 10 "nepochopil").
Rád bych vyjádřil úctu vašemu rozhledu a znalostem (především díky vašemu článku Helles Rauchbier jsem loni 3x navštívil Bamberg a okolí ke svojí maximální spokojenosti a díky za to!), ale zvažte, jestli nezvolit přece jen poněkud civilnější a širšímu čtenářstvu bližší projev. Takhle mi upřímně řečeno trochu připomínáte co do mentorství tu samolibou figuru, co jí máme, bohužel, pořád ještě na Hradě.
K hodnocení Bernarda a R 10 - chutnaly mi obě piva a dal jsem jim tedy zhruba stejnou známku. PŽ si je nesporně vědom, že se jedná o dva různé typy piv. Takže jsem nepochopil, co že jste to nepochopil.
Pro Chodyho - zkusit R 10 rozhodně stojí za to a nemá smysl si vytvářet vůči němu a priori averzi! Na Lipana bych zašel okamžitě, ale zítra večer bych si stejně tak rád dal R 10 a pustil se k němu svoji oblíbenou desku.
Pivu zdar ale zmar G
Petr Vácha