úvod
homepage

Komentáře

článku: Trend dneška: konzumace piva v prémiových provozovnách roste

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

tak další dobrota na Flédě:-), (Jiří Jobánek, 13.12.2006 09:50) celé vlákno | reagovat
Od neděle by měl být na čepu kvasnicový Rychtář 12%, osobně se ho už nemohu dočkat. Příští týden by se už snad měl objevit i Weizenbock. cz právě z projektu Svět piva a možná i nějaký ten soudek India pale ale. Jinak přesné informace budou na jejich stránkých.
Projekt, (Jarin, 13.12.2006 09:31) celé vlákno | reagovat
To J.Jobánek a R.Holoubek.
Dík.Tato odpověď je pro mě celkem dostačující.Projekt Světa piva.Právě mě zajímalo,zda se nejedná o pivo ze zahraničí,nebo zda to není vánoční speciál nějakého našeho pivovaru.
Ps.Už se těším na další podobnnou dobrotu.
Russia Imperial Stout, (Roman Holoubek, 13.12.2006 08:40) celé vlákno | reagovat
Na rozdíl od pana Jobánka, považuji za podstatné i to, kde se pivo vaří, charakter piva je ovlivněn i použitou technologií a místní vodou.
PS: Také vím kdo a kde to vařil, ale nepovím. To musí uvést autor projektu, pokud má zájem.
Fléda: Imperial Russian Stout, (Jiří Jobánek, 13.12.2006 07:22) celé vlákno | reagovat
No, vím kde a kdo to pivo vařil, ale myslím, že je to spíš otázka pro Honzu Kočku. Nevím, jestli to chce zveřejnit.
Každopádně já osobně se domnívám, že u piv z projektu Svět piva záleží spíš na tom, kdo to pivo vaří a z jakých je surovin. To, kde se vaří už osobně považuji za druhotné.
Dotaz, (Jarin, 12.12.2006 12:02) celé vlákno | reagovat
To Jiří Jobánek.
Dle Vašich různých reakcí na články předpokládám,že se vyznáte v pivech a znáte Flédu.
Onehdy jsem si v této pivnici pochutnával na Russia Imperial Stout.A nedokázal jsem zjistit,který pivovar tuto dobrotu uvařil.Dle obsluhy prý Žamberk,ale mě se to nezdá.Nemáte náhodou lepší informace než já? Dík...
Fléda- Brno, (Jiří Jobánek, 11.12.2006 18:34) celé vlákno | reagovat
Jenom chci připomenou, že na Flédě jsou pravidelně zajištěna i piva z projektu Svět piva.
Jinak výborně ošetřený Budvar ve třech variantách- 12% světlá, 12% tmavá a 12%kvasnicové "kroužkované".
Výborná pivnice a vinárna v Brně, (Michal, 11.12.2006 18:16) celé vlákno | reagovat
Zkuste se tam někdy podívat, každý týden mají nové ochutnávky piv a pivo je výborně ošetřené. Stránky mají na www.fleda-klubnetopyr.cz
Potrefená Husa?, (Martin Borský, 10.12.2006 23:09) celé vlákno | reagovat
Do této hospody, nebo, chcete-li restaurace bych za pivem rozhodně nešel. Možná zde dobře vaří - a to může být dobrý důvod pro návštěvu kolem poledne. Jestli se bavíme o pivu, potom zde pro mě není žádné lákadlo.
Staropramen - všudepřítomný produkt, který v poslední době poklesl s chutí (ruku v ruce se zaváděnou "moderní " technologií). Stella Artois - také všudepřítomná, ale na rozdíl od Staropramenu dle mě drahá, hnusné chuti.
Škoda, že v této potrefené restauraci chybí Ostravar - v současné době nejlepší pivo ze stáje Pivovarů Staropramen. To by byl jediný důvod proč bych tuto restauraci navštívil...
V potrefené huse najdeme i něco z "cizí pivní zahrádky". Hoegarden je určitě světlým momentem v nabídce PH.
Děkuji pivovarům Staropramen za Potrefené Husy, ale já radši zajdu do hospůdky s nějakám lepším pivem!
Potrefená husa podruhé, (korhel, 10.12.2006 19:38) celé vlákno | reagovat
Náhodou, do Potrefené husy si zajdeme na nějakou rodinnou oslavu alespoň 2x do roka, což jest na naše rodinné poměry docela často. Pivo i jídlo (včetně výborného guláše v bochníku) tam nacházíme znamenité, obsluhu ochotnou, prostředí nezakouřené. Proti kraválu deroucímu se z repro je obrana jít tam raději v poledne (tj. o víkendu), kdy je akustický smog ještě přitlumen (večer se to vydržet už nedá), a obrazovky tam nejspíše ani nemají, nebo byly vždy šťastně vypnuté. Kdyby se nejednalo o náhodu nebo o omyl ale bylo by to součástí image restaurace, pochvaloval bych si to velice.
Potrefena Husa, (honza, 09.12.2006 16:32) celé vlákno | reagovat
A me Husa zrovna libi. Nejnze byla prvni sveho druhu, kde se nabizi X piv, navic do originalniho skla. Treba to neni klasicka putyka, ale ma neco do sebe. A ne vzdycky ma clovek chut si dat "deset kousku"
Abych tak řek..., (Michal, 08.12.2006 20:25) celé vlákno | reagovat
...tak nemam rád tyhle nóbl podniky. Konkrétně třeba Husa - byl sem tam 2x je to drahý a vůbec mi přišlo že se tam na mě dívali nějak z patra. Mam rád obyčejný hospody, nemusí to bejt zrovna čtyrka, ty taky nemusim, ale stačí obyčejná hospoda kde dostanu na výběr třeba ze čtyř jídel a maj tam dobrý pivko.
návštěva premiové provozovny, (Milan, 08.12.2006 13:31) celé vlákno | reagovat
Pro mě je spojená návštěva takovéto "prémiové" provozovny s nesnesitelným bengálen, kdy není většinou slyšet ani vlastní slovo, s několika plazmovými televizory, kde se míhá něco zcela jiného, než se šíří z reproduktorů, okolo divoce poblikávají hrací automaty, co chvíli mi okolo hlavy letí šipka, občas mi někdo upustí kouli na nohu, či přetáhne tágegem, k nezaplacení.Všude sedí mladí úspěšní manažeři a manažerky. Obsluha rozlévá roztodivné nápoje a guláš jaksi většinou nemají. V tu chvíli vzpomínám na začouzenou pivnici III.cenové skupiny v roce 197.. s neskrývanou nostalgií. Snad se dá něco takového navštívit ještě na venku.
Tak to je zpráva jako hrom....., (Zbyněk Holan, 08.12.2006 12:43) celé vlákno | reagovat
Do prémiových provozoven chodím když dostanu prémie, no a to je 2x do roka. No asi tak no. _____________
12
Vyhledávání