Komentáře
článku: Trend dneška: konzumace piva v prémiových provozovnách roste
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle času
Od neděle by měl být na čepu kvasnicový Rychtář 12%, osobně se ho už nemohu dočkat. Příští týden by se už snad měl objevit i Weizenbock. cz právě z projektu Svět piva a možná i nějaký ten soudek India pale ale. Jinak přesné informace budou na jejich stránkých.
To J.Jobánek a R.Holoubek.
Dík.Tato odpověď je pro mě celkem dostačující.Projekt Světa piva.Právě mě zajímalo,zda se nejedná o pivo ze zahraničí,nebo zda to není vánoční speciál nějakého našeho pivovaru.
Ps.Už se těším na další podobnnou dobrotu.
Dík.Tato odpověď je pro mě celkem dostačující.Projekt Světa piva.Právě mě zajímalo,zda se nejedná o pivo ze zahraničí,nebo zda to není vánoční speciál nějakého našeho pivovaru.
Ps.Už se těším na další podobnnou dobrotu.
Na rozdíl od pana Jobánka, považuji za podstatné i to, kde se pivo vaří, charakter piva je ovlivněn i použitou technologií a místní vodou.
PS: Také vím kdo a kde to vařil, ale nepovím. To musí uvést autor projektu, pokud má zájem.
PS: Také vím kdo a kde to vařil, ale nepovím. To musí uvést autor projektu, pokud má zájem.
No, vím kde a kdo to pivo vařil, ale myslím, že je to spíš otázka pro Honzu Kočku. Nevím, jestli to chce zveřejnit.
Každopádně já osobně se domnívám, že u piv z projektu Svět piva záleží spíš na tom, kdo to pivo vaří a z jakých je surovin. To, kde se vaří už osobně považuji za druhotné.
Každopádně já osobně se domnívám, že u piv z projektu Svět piva záleží spíš na tom, kdo to pivo vaří a z jakých je surovin. To, kde se vaří už osobně považuji za druhotné.
To Jiří Jobánek.
Dle Vašich různých reakcí na články předpokládám,že se vyznáte v pivech a znáte Flédu.
Onehdy jsem si v této pivnici pochutnával na Russia Imperial Stout.A nedokázal jsem zjistit,který pivovar tuto dobrotu uvařil.Dle obsluhy prý Žamberk,ale mě se to nezdá.Nemáte náhodou lepší informace než já? Dík...
Dle Vašich různých reakcí na články předpokládám,že se vyznáte v pivech a znáte Flédu.
Onehdy jsem si v této pivnici pochutnával na Russia Imperial Stout.A nedokázal jsem zjistit,který pivovar tuto dobrotu uvařil.Dle obsluhy prý Žamberk,ale mě se to nezdá.Nemáte náhodou lepší informace než já? Dík...
Jenom chci připomenou, že na Flédě jsou pravidelně zajištěna i piva z projektu Svět piva.
Jinak výborně ošetřený Budvar ve třech variantách- 12% světlá, 12% tmavá a 12%kvasnicové "kroužkované".
Jinak výborně ošetřený Budvar ve třech variantách- 12% světlá, 12% tmavá a 12%kvasnicové "kroužkované".
Zkuste se tam někdy podívat, každý týden mají nové ochutnávky piv a pivo je výborně ošetřené. Stránky mají na www.fleda-klubnetopyr.cz
Do této hospody, nebo, chcete-li restaurace bych za pivem rozhodně nešel. Možná zde dobře vaří - a to může být dobrý důvod pro návštěvu kolem poledne. Jestli se bavíme o pivu, potom zde pro mě není žádné lákadlo.
Staropramen - všudepřítomný produkt, který v poslední době poklesl s chutí (ruku v ruce se zaváděnou "moderní " technologií). Stella Artois - také všudepřítomná, ale na rozdíl od Staropramenu dle mě drahá, hnusné chuti.
Škoda, že v této potrefené restauraci chybí Ostravar - v současné době nejlepší pivo ze stáje Pivovarů Staropramen. To by byl jediný důvod proč bych tuto restauraci navštívil...
V potrefené huse najdeme i něco z "cizí pivní zahrádky". Hoegarden je určitě světlým momentem v nabídce PH.
Děkuji pivovarům Staropramen za Potrefené Husy, ale já radši zajdu do hospůdky s nějakám lepším pivem!
Staropramen - všudepřítomný produkt, který v poslední době poklesl s chutí (ruku v ruce se zaváděnou "moderní " technologií). Stella Artois - také všudepřítomná, ale na rozdíl od Staropramenu dle mě drahá, hnusné chuti.
Škoda, že v této potrefené restauraci chybí Ostravar - v současné době nejlepší pivo ze stáje Pivovarů Staropramen. To by byl jediný důvod proč bych tuto restauraci navštívil...
V potrefené huse najdeme i něco z "cizí pivní zahrádky". Hoegarden je určitě světlým momentem v nabídce PH.
Děkuji pivovarům Staropramen za Potrefené Husy, ale já radši zajdu do hospůdky s nějakám lepším pivem!
Náhodou, do Potrefené husy si zajdeme na nějakou rodinnou oslavu alespoň 2x do roka, což jest na naše rodinné poměry docela často. Pivo i jídlo (včetně výborného guláše v bochníku) tam nacházíme znamenité, obsluhu ochotnou, prostředí nezakouřené. Proti kraválu deroucímu se z repro je obrana jít tam raději v poledne (tj. o víkendu), kdy je akustický smog ještě přitlumen (večer se to vydržet už nedá), a obrazovky tam nejspíše ani nemají, nebo byly vždy šťastně vypnuté. Kdyby se nejednalo o náhodu nebo o omyl ale bylo by to součástí image restaurace, pochvaloval bych si to velice.
A me Husa zrovna libi. Nejnze byla prvni sveho druhu, kde se nabizi X piv, navic do originalniho skla. Treba to neni klasicka putyka, ale ma neco do sebe. A ne vzdycky ma clovek chut si dat "deset kousku"
...tak nemam rád tyhle nóbl podniky. Konkrétně třeba Husa - byl sem tam 2x je to drahý a vůbec mi přišlo že se tam na mě dívali nějak z patra. Mam rád obyčejný hospody, nemusí to bejt zrovna čtyrka, ty taky nemusim, ale stačí obyčejná hospoda kde dostanu na výběr třeba ze čtyř jídel a maj tam dobrý pivko.
Pro mě je spojená návštěva takovéto "prémiové" provozovny s nesnesitelným bengálen, kdy není většinou slyšet ani vlastní slovo, s několika plazmovými televizory, kde se míhá něco zcela jiného, než se šíří z reproduktorů, okolo divoce poblikávají hrací automaty, co chvíli mi okolo hlavy letí šipka, občas mi někdo upustí kouli na nohu, či přetáhne tágegem, k nezaplacení.Všude sedí mladí úspěšní manažeři a manažerky. Obsluha rozlévá roztodivné nápoje a guláš jaksi většinou nemají. V tu chvíli vzpomínám na začouzenou pivnici III.cenové skupiny v roce 197.. s neskrývanou nostalgií. Snad se dá něco takového navštívit ještě na venku.
Do prémiových provozoven chodím když dostanu prémie, no a to je 2x do roka. No asi tak no. _____________
1 | 2 |
Vyhledávání