úvod
homepage

Komentáře

článku: S Romanem Holoubkem o pivu Bon

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
123
 Zobrazit komentáře: podle času

Radniční dny, (Petr, 04.08.2006 13:41) celé vlákno | reagovat
Jo jo někde jsem četl že příští rok v květnu by v Brně BON měl být. Byl bych moc rád. A taky bych byl druhej jistej konzument. No a jak se znám tak bych taky ještě aspoň pět dalších přivedl..:-).
Bon, (Jarin, 04.08.2006 10:47) celé vlákno | reagovat
Bona jsem pil loni v Rajce ve Val.Mezu a velmi mě zachutnal.Ale když jsem se bavil s místními domorodci v Rožnově,tak jsem zaslech takové názory jako "nepitelné,hnusné,odporné..."Takže Váš boj s gigantem Radegastu a místními "odborníky" na pivo vůbec nebude snadný.
Jinak jsem se dočetl,že se příští rok chystáte na brněnské Radniční dny s malými pivovary.Přeji Vám,aby jste tam měli aspoň takový úspěch,jako Svijany.Minimálně jednoho konzumenta už máte jistého.
BonBon-ek, (Njorloj, 04.08.2006 09:00) celé vlákno | reagovat
Priznavam, ze povest o kvalite piva BON dorazila pred casem uz i k nam do Ceskeho raje a tak mame jiz nejakou dobu s prateli domluveno na obdobi zari/rijen vikendovy zajezd smer Valmez - vidim, po aktualizaci stranek, ze i Frenstat a hospudka U kumpana vypada velmi dobre - uz ted se mi sbihaji sliny. Jinak Vam Romane preji v boji s vetrnymi mlyny hodne zdaru a pevne nervy - a vytrvejte, je hoodne lidi co oceni a preferuji kvalitu (u nas tedy urcite).
123
Vyhledávání