úvod
homepage

Komentáře

článku: Král výčepních 2006

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Výroba nealka Formana, (Tomáš Semrád, 14.07.2007 23:12) celé vlákno | reagovat
Zbyňku, článek o tom jak se připravuje nealkoholický Forman by jistě zajímavý byl, osobně jsem tomu také byl přítomen, je to zážitek, avšak k tomuto by museli dát souhlas zainteresované osoby pivovaru, tj. pánové Fusek (jako majitel), Štorek (jako obchodní ředitel) a zejména sládek, pan Zedek. Bez toho to možné není, především z důvodů ochrany know-how. Tato technologie je patentována a z tohoto důvodu je to tak potřeba i vnímat.
Co mohu hned v pondělí udělat je to, že se uvedených pánů na toto zeptám a dám vědět...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání