úvod
homepage

Komentáře

článku: Velká listopadová pivní revoluce

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
123
 Zobrazit komentáře: podle času

Bravo, klobouk dolu., (flappy, 23.11.2006 14:41) celé vlákno | reagovat
Vyborna zprava, po Weizenbeer dalsi chutovka z Nachoda. Primator kupuju hodne casto, at uz 16%, polotmave 13%, WZ i Double 24%.
Dobrá zpráva- ano, (Jiří Jobánek, 23.11.2006 14:31) celé vlákno | reagovat
Primátor Pale Ale je jistě chvályhodným počinem a osobně jsem na ně velmi zvědavý. Rozhodně obohacuje naši velmi chudou pivní scénu. Já sám britská ale miluji (především: Youngs, Fullers, Samuel Smith, Shepherd Neame...)
Doufám, že Primátor bude stejně dobrý jako produkty z projektu Svět piva:)
Ale přesto si myslím, že deficit našich pivovarů spočívá v něčem jiném. Máme tradici spodně fermentovaných piv, ale proč se u nás vaří jen jediný typ světlého piva- ležák? Což takhle mimo světlý ležák uvařit i více chmelený Pilsener, tělnatější Export ap. I v rámci běžných světlých, spodně fermentovaných piv přece existují různé kategorie! Bohužel u nás toto rozlišení zatím neexistuje, pivovary vaří jednoduše 10%, 11%, 12%... Našel by si např. svěží, bouřlivý a výrazně suchý Pilsener místo na naší pivní scéně? A co teprve třeba Munchener Hell!
Rovněž bych se přimlouval za vaření piva podle Reinheitsgebot 1516.
výborná zpráva, (Standa Jakoubek, 23.11.2006 13:44) celé vlákno | reagovat
výborná zpráva, už se na něj těším; náchodský pivovar mám velmi rád a obdivuji jeho opravdu širokou nabídku piv a teď přichází s další novinkou ... :-)
Byl jsi kousek..., (honza, 23.11.2006 13:25) celé vlákno | reagovat
od nej:). Ale neboj. V brzke dobe by mel byt na cepu "na ukazku" v karlinskem Klubu a taky na nasem vanocnim pivnim trhu
Vivat Primátor!, (Weetek, 23.11.2006 13:02) celé vlákno | reagovat
Tak tuhle zprávu kladu svým významem na roveň vzniku nového restauračního pivovaru! Jako velkého fanouška anglických piv mě Primátor ohromně potěšil a také úplně překvapil, tohle jsem opravdu nečekal. Už se na tenhle předčasný vánoční dárek moc a moc těším.
Já si říkal, když jsem včera viděl na Pivovarském domě cedulku "Primátor-tisková konference", že se něco zajímavého asi peče. Teda vlastně vaří :-)
Opravdu revoluce!, (Zbyněk Holan, 23.11.2006 12:36) celé vlákno | reagovat
Skvělá novina! Náchod opět dokázal překvapit a to více než příjemně.

Navíc jak tak koukám není tu ještě změna loga Primátor, jen pro toto pivo nebo celkově, co???

Nový cool brand? Mě se líbí!

Primátor mi opět dokázal, že ne nadarmo je to můj nejoblíbenější český pivovar!
123
Vyhledávání