úvod
homepage

Seminář - pšeničná piva vytisknout článek

Přidáno: 20. června 2006  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 5364x

SEMINÁŘ ZRUŠEN. Tak jak jsme avizovali v Aktualitách na našem serveru, máme pro vás připraven další seminář, který se tentokrát bude věnovat pšeničnému pivu. Jak sami poznáte během semináře, mají svrchně kvašená piva úzký vztah k so

Jak už totiž zaznělo na semináři minulém, teploty kvašení a zrání piv svrchně kvašených jsou o poznání příznivější než ty u piv kvašených spodně. Nejen ale o teplotách bude následující seminář. Vaše případně otázky vám zodpoví člověk nejpovolanější, Ing. Šuráň z firmy Pivo Praha. Pamatujete si na Gambrinus Bílý? Znáte Primátor Weizen? Chcete ochutnat naše originální pšeničná piva weizenbock.cz a rauchweizen.cz? Pak všechna tato piva mají společného jmenovatele - odborného konzultanta našeho semináře. Doufám, že diskuse se roproudí jako minule a vy si odnesete spoustu zajímavých poznatků.

Místo konání: VÚPS, zasedací místnost 1.patro, Ječná ulice (VCHOD z Lipové ulice), Praha Datum:sobota 1. 7. 2006 Čas zahájení: 10.00 hodin Odborný poradce: Ing. ŠUuráň, firma Pivo Praha Cena semináře: 350Kč V ceně semináře je zahrnuto nealko občerstvení. Svojí účast laskavě potvrďte na email: office@svetpiva.cz nebo paní Hauptové, tel.: 777 241 548 Předpokládané ukončení semináře: 16 hodina Kapacita: 25 míst

V rámci semináře se bude vzorově degustovat pšeničné pivo Pivovarský dům, Herold Březnice, pšeničný speciál Svetpiva.cz - weizenbock a rauchweizen.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, homebrewing je zejména společenská událost, zvlášť když se jedná o výměnu zkušeností a názorů. Proto budeme rádi, když se o ty své, někdy i složitě nabyté, podělíte s ostatními čtenáři. Stačí využít náš redakční email: redakce@homebrewing.cz.

Těšíme se na vaše příspěvky.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 3 komentáře, poslední komentář: 22.06.2006 21:23 Komentovat
pšeničné pivo Franta22.06.2006 21:23
Bohužel mi nevyšel první termín, těšil jsem se speciálně na tento, týkající se...
psenicny slad Honza21.06.2006 11:08
Psenicny slad muzete zakoupit v nasem prodejnim sklade ve Stresovicich. Jinak G Bily se od te...
Pšeničný slad Aleš21.06.2006 11:00
Škoda, zase se nezúčastním... No ale Primátora W ochutnám, protože ho mám doma v komoře....
Vyhledávání