úvod
homepage

Komentáře

článku: Brno - U PrOUTNÍKA

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Re: hrozná hospoda, (rb, 04.11.2010 12:35) celé vlákno | reagovat
Milý "jarda" se nám tady bolestínsky vyzvracel.Lidé,kteří se projevují podobným způsobem, jen zbytečně otravují okolí.Malý jarda to jen chtěl osolit někomu,kdo mu nebyl aktuálně po chuti.Pivo se zdálo "jardovi" hnusné a dokonce i hořké? Milý malý jardo,myslím,že všichni přivítají,když podobní pitomci budou chodit jinam.K Proutníkovi chodím pravidelně na stabilně výborná piva.Malému ublíženému jardovi nezbývá než popřát nějakou fajn zahulenou díru se sladkým gambáčem.
hrozná hospoda, (jarda, 28.10.2010 08:42) celé vlákno | reagovat
včera sem tam byl já, dědek nám naúčtoval o jedno pivo víc. my mu dva tvrdili, že se spletl - taky nás obsluhovala ta bába, mohla to tam napsat špatně ona...děda zuřil, rudej jako blázen a vzal mi ze stolu MOJE DVĚ KNÍŽKY a odběhl s nima za výčep, že prej je nevrátí dokud nezaplatím to jedno pivo...my ale, že nezaplatíme a ať mi vrátí můj SOUKROMÝ MAJETEK - udělal to protiprávně, je to trestné - to jedno pivo bylo tvrzení nás dvou proti jeho tvrzení - nesmí mi ze stolu krást moje osobní věci - nakonec se děda podvolil a to pivo zaplatit nechtěl, ale vyhodil nás z hospody, že se nesmíme nikdy vrátit :-))))

pivo zde bylo dobré, ale teď už je hnusné, hořké - zřejmě nečistí trubky - ze začátku chtěl děda nalákat, teď už tam má lidí dost, tak na to sere

a proč není otevřeno v sobotu a neděli? kamarádi někdy ve všední den tady byli, šli si v jedenáct zakouřit ven, piva na stole a on šel za nima ven a popoháněl je: PÁNOVÉ UŽ JE JEDENÁCT HODIN! BUDE SE KONČIT!

hospodský do vás hned začne valit, ať si nesedáte k většímu stolu, když jste tři, ptá se vás, jestli ještě někdo přijde a pokud ne, že zabíráte volná místa a máte jít k menšímu stolu - a tohle tam dělá každýmu
Rozšířený sortiment, (rb, 25.08.2010 21:34) celé vlákno | reagovat
K P(r)OUTNÍKOVI přidávám čerstvou informaci: po včerejším Koutu 12 dnes nastoupil v optimální kondici Malý Rohozec Premium světlá 12 a v chladícím boxu jsou připraveny Medlešice. Co se dalšího dění týče, sledujte stránky pivnice a hlavně: ochutnávejte přímo U PrOUTNÍKA. Další dobroty lze očekávat.
12
Vyhledávání