úvod
homepage

Komentáře

článku: Brno - U PrOUTNÍKA

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

Musím, (pollux, 30.11.2012 09:56) celé vlákno | reagovat
se zastat Jardy. Nebudu řešit Lindy gramatiku jako jiní tady někoho. Příspěvek od Linda je lacině populisticky manipulativní, klasicky je na té straně, kde se jí to vyplatí víc, leze jim do zadku na úkor objektivity. Linda patří k těm jednoduchým lidem, kteří si myslí, že spisovná mluva = slušnost a inteligence. Tobě podobný takovým rohlíkem možná opiješ, ale rozumnej člověk pozná. Jardu jsi vlastně z účelových důvodů hned několikrát urazila.
novi, (OneBeerTourist, 15.07.2012 22:57) celé vlákno | reagovat
Ok prjste vìkend tam budu !
Se ozve nejaka symp ??
U Proutníka, (Jirka D., 30.05.2012 11:00) celé vlákno | reagovat
K Proutníkovi chodím tak půl roku, možná tři čtrtě (s nějakou týdenní až dvoutýdenní pravidelností) a to hlavně kvůli výbornému pivu a nekuřáckému prostředí - jednoznačně dva největší taháky lokálu. Níže někým vzpomínanou nekvalitu piva a špinavé trubky nemůžu potvrdit, pivo bylo vždy výborné ... asi mám štěstí.

Osoba pana výčepního je taková složitější, je to starší pán a někdy k výrazu "bručoun" taky nemám daleko. Nicméně i on je člověk a má své chvilky, znám ho i jako zcela milého a příjemného člověka, takže asi záleží, do jakého rozpoložení se mu natrefíte. Poslední dobou, kdy už se od vidění známe, s ním nemám jediný problém a chová se vždy slušně. Paní výčepní (asi jeho manželka, nevím) je byla příjemná vždy...

Největší problém prostor je, rovněž už zde zmíněná, akustika. I při poměrně malém počtu návštěvníků je tam docela hluk.

Jinak se ale vracím rád, na pípě vždy Poutník (2x chmelený a nefiltrovaný) a potom vždy dvě ochutnávky z minipivovarů (bohužel nijak levné) z různých míst. Vždycky s překvapením.
"Recenze" Proutníka , (Jarin, 04.03.2011 21:19) celé vlákno | reagovat
Navštěvuji Proutníka od té doby, co zde vznikl tento článek. Příjemná hospůdka s výborným pivem (jen by mohlo být méně studené) a velmi milý, přátelský a úslužný majitel (pronajímatel), který by se pro hosta rozkrájel. Nikdy jsem s ním neměl žádný konflikt jako pan Jarda. Nicméně co se z tohoto pána při mých posledních návštěvách vyklubalo je dost síla. Nervózní, neochotný výčepní, kterého host doslova obtěžuje. Na dotazy "Co plánujete mít příště na čepu?" odsekává "Zaregistrujte se a dojde vám to emailem!" Já samozřejmě zaregistrovaný jsem, ale není vřelé slovo hostinského lepší než řada emailů? Já na tento podnik nezanevřu a dále ho budu navštěvovat. A budu doufat, že pan "Proutník" bude zase takový,jako byl na počátku.
Ps. proti uštěpačným poznámkám - pan Jarin a pan Jarda jsou dvě různé osoby a pro eventuelní oponenty - jen jsem napsal svůj názor
Re: "Recenze" Proutníka , (Jan, 28.03.2011 16:14) celé vlákno | reagovat
mohu bohužel dosvědčit, byl skvělý, teď už tam kvůli němu ale nechodíme...
hrozná hospoda, (jarda, 28.10.2010 08:42) celé vlákno | reagovat
včera sem tam byl já, dědek nám naúčtoval o jedno pivo víc. my mu dva tvrdili, že se spletl - taky nás obsluhovala ta bába, mohla to tam napsat špatně ona...děda zuřil, rudej jako blázen a vzal mi ze stolu MOJE DVĚ KNÍŽKY a odběhl s nima za výčep, že prej je nevrátí dokud nezaplatím to jedno pivo...my ale, že nezaplatíme a ať mi vrátí můj SOUKROMÝ MAJETEK - udělal to protiprávně, je to trestné - to jedno pivo bylo tvrzení nás dvou proti jeho tvrzení - nesmí mi ze stolu krást moje osobní věci - nakonec se děda podvolil a to pivo zaplatit nechtěl, ale vyhodil nás z hospody, že se nesmíme nikdy vrátit :-))))

pivo zde bylo dobré, ale teď už je hnusné, hořké - zřejmě nečistí trubky - ze začátku chtěl děda nalákat, teď už tam má lidí dost, tak na to sere

a proč není otevřeno v sobotu a neděli? kamarádi někdy ve všední den tady byli, šli si v jedenáct zakouřit ven, piva na stole a on šel za nima ven a popoháněl je: PÁNOVÉ UŽ JE JEDENÁCT HODIN! BUDE SE KONČIT!

hospodský do vás hned začne valit, ať si nesedáte k většímu stolu, když jste tři, ptá se vás, jestli ještě někdo přijde a pokud ne, že zabíráte volná místa a máte jít k menšímu stolu - a tohle tam dělá každýmu
Re: hrozná hospoda, (rb, 04.11.2010 12:35) celé vlákno | reagovat
Milý "jarda" se nám tady bolestínsky vyzvracel.Lidé,kteří se projevují podobným způsobem, jen zbytečně otravují okolí.Malý jarda to jen chtěl osolit někomu,kdo mu nebyl aktuálně po chuti.Pivo se zdálo "jardovi" hnusné a dokonce i hořké? Milý malý jardo,myslím,že všichni přivítají,když podobní pitomci budou chodit jinam.K Proutníkovi chodím pravidelně na stabilně výborná piva.Malému ublíženému jardovi nezbývá než popřát nějakou fajn zahulenou díru se sladkým gambáčem.
Re: Re: hrozná hospoda, (jarda, 04.11.2010 13:47) celé vlákno | reagovat
Maličký rbéčko neumí zjevně psát za tečkami a čárkami mezeru. To se dělá, víš, rbé? Nebo ty ještě nechodíš do školičky? Taky si ještě asi nic neslyšel o kritice, viď? Jsi zvyklý svým oblíbeným hospůdkám podkuřovat...Piji Poutníka i jinde (včetně relativně pohodové nálevny u Starobrněnské), ale zde U Proutníka je nepoutnicky hořký (Poutník má být hořký, ale jinak, ne po nevypláchlejch trubkách) a to mi, RoBertku, vadí, víš?! Po tvém příspěvku přivítám zase já, že už do Proutníka chodit nesmím a nepotkám tam pitomce tvého kalibru (nebo spíš kalibříku?), jelikož tam chodíš pravidelně, jak si se nám tady pochlubil. A rbéčkovi nezbývá než popřát, aby si hořkost svého pivečka zamíchal robertkem.
Re: Re: Re: hrozná hospoda, (rb, 04.11.2010 15:47) celé vlákno | reagovat
Tak jo jardo,jsi fakt pašák.Tos mi to ale natřel.To s těma mezerama za tečkou a čárkou,to bylo úžasné;a žertování na téma robertek potrhá bránici každému čtenáři.
Re: Re: Re: Re: hrozná hospoda, (Linda, 09.11.2010 23:30) celé vlákno | reagovat
Naprosto s tebou souhlasím "rb". U Proutníka to nemá chybu, výborný pivko, skvělá a přátelská obsluha. Co se týče příspěvku pana "jarda": shodou náhod jsem byla u "incidentu", který zde velice dramaticky popisuje a pravda je nečekaně trošku jinde...jakožto nezávislý pozorovatel to mohu posoudit. Pan co si říká "jarda" tam byl s nějakým kamarádem, přítelem(??) a oba vypadali, že neumějí do pěti napočítat takže si zřejmě ani piva na lístku nedovedli spočítat... Pan majitel se zachoval naprosto adekvátně v dané situaci, ano, knihy opravdu zmiňovaným "chlapcům" vzal, ale proč se nechat okrádat, že?? Nicméně pánové stáli u stolu a zřejmě po kapsách hledali nějaké drobné, aby se na údajně započítané pivo navíc mohli složit. A závěr? Účet samozřejmě zaplatili celý včetně jejich smyšleného piva navíc, knihy jim byly vráceny a se sklopeným ocasem (a to asi doslova) odešli. Toť je celá epizoda, které jsem byla svědkem. Majitelé jsou velice přátelští lidé a celá atmosféra pivnice mi připadá velmi domácká a příjemná. Co se ještě týká zapisování piv na účet: každý, kdo ve zmiňované pivnici někdy byl musí uznat, že oba s obsluhujících si zápis na lístek opravdu hlídají, chodíme tam už nějakou dobu a jednou se nám naopak stalo, že pan majitel 2 piva nenapsal, my jsme mu to ovšem v rámci udržení dobrých vztahů oznámili a piva doplatili...možná je to i tím, že nepatřím mezi sociální případy jako chlapci s knížkama a tudýž opravdu nemám za potřebí dohadovat se o zaplacení cca 30CZK za pivo. Takže milý "jarda" než začneš ktitizovat, zkus se zamyslet nad tím, jak asi ty sám působíš na okolí, protože v tvém případě by to opravdu nebylo na škodu.
Příspěvek odstraněn, (jarda, 22.02.2011 23:06) celé vlákno | reagovat
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho portálu!
Re: Re: Re: Re: Re: hrozná hospoda, (jarda, 22.02.2011 23:29) celé vlákno | reagovat
ty si ulhaná Lindo, co víc dodat?
vůbec si to neviděla, pivo jsme mu nezaplatili, šíříš tu lži, čuměla si na to asi z dálky ze své prolhanosti

jsi ubohá manipulátorka, která se snaží nalhat, že jsme homosexuální bezdomovečtí ustrašení usmrkánci. i kdyby, tak co? pojď sem, rád si to s tebou rozdám, určitě nad tebou vyhraju, i kdybych skutečně byl usmrkanej skunk
Re: Re: Re: Re: hrozná hospoda, (jarda, 22.02.2011 23:08) celé vlákno | reagovat
ty si zas ubohej ožrala hrající si na něco, co rozhodně nejsi
Re: Re: Re: Re: Re: hrozná hospoda, (Honza, 02.03.2011 17:28) celé vlákno | reagovat
No to ses teda rozjel, jsi dobry jouda. U Proutnika mají výborné pivko, byl jsem tam cca 15x a nikdy jsem osizen nebyl. Tvůj příspěvek svědčí o tvém "intelektu" :)
INFO, (Miloš, 04.02.2011 12:31) celé vlákno | reagovat
Dobrý den přátelé.
Jsem sběratel pivních tácků a milovník dobrého piva. Do Brna mám 50 km, takže když jedu na pivo, chtěl bych přitom obohatit i svoji sbírku tácků. Takže prosím stálé návštěvníky, jestli by mi mohli napsat, zda k pivu, které u Proutnka nabízí, jsou k dispozicí i příslušné tácky. Moc děkuji za info.
Příspěvek odstraněn, (jarda, 22.02.2011 23:00) celé vlákno | reagovat
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho portálu!
To : hrozná hospoda, (Miloš, 04.02.2011 12:34) celé vlákno | reagovat
Ty musíš být Jardo opravdu primitiv !!!
Ty tady opravuješ r.b. ale Tvoje "čeština", předvším slovosled je na úrovni žáka 3.třídy zvláštní školy !!!
Příspěvek odstraněn, (jarda, 22.02.2011 22:56) celé vlákno | reagovat
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho portálu!
Rozšířený sortiment, (rb, 25.08.2010 21:34) celé vlákno | reagovat
K P(r)OUTNÍKOVI přidávám čerstvou informaci: po včerejším Koutu 12 dnes nastoupil v optimální kondici Malý Rohozec Premium světlá 12 a v chladícím boxu jsou připraveny Medlešice. Co se dalšího dění týče, sledujte stránky pivnice a hlavně: ochutnávejte přímo U PrOUTNÍKA. Další dobroty lze očekávat.
Re: Rozšířený sortiment, (Ludva, 15.12.2010 17:14) celé vlákno | reagovat
Včera byla na třetí pípě skvělá Chotěboř. Už se těším na další vzorky. Obsluha vlídná, pivní chuťovky jako doma a hlavně... nehulí se zde.
12
Vyhledávání