úvod
homepage

Komentáře

článku: Vaříme stout

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Pražený ječmen nebo slad? , (Vláďa, 10.10.2010 22:51) celé vlákno | reagovat
Mohl by mně někdo vysvětlit, jaký je ve finále rozdíl mezi použitím praženého ječmene a praženého sladu? Díky, V.
vas nazor?, (Vorech, 14.10.2009 21:38) celé vlákno | reagovat
Co myslite,ze vznikne z tohoto jednoducheho receptu ? 4kg slad plzensky,2kg slad cerny,30g chmel,vareno infuzne,kvaseno svrchne a to cele do 30 litru.To bude moje prvni vareni a suroviny jsem objednal s ohledem na cenu.diky Vorech.
Re: Informace na hořkost, (Honza Kočka, 30.03.2009 22:46) celé vlákno | reagovat
Tento chmel je povazovan za "dual purpose", tedy na aroma i horkost. alfa horkych latek byva 6,5 az 8,5 procent.
Informace na hořkost, (framax, 30.03.2009 22:28) celé vlákno | reagovat
Díky za námět. Měl bych dotaz. Uvedené pivo má anglický chmel, tomu rozumím. Měl bych, ale dotaz, jakou hořkost má tento chmel, kolik je procent alfa? Díky za odpověď.
Franta
12
Vyhledávání