Komentáře
článku: Poznejte Kocoura
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Kde sídlíte, kde se dá Vaše pivo ochutnat, do které restaurace dodáváte? Díky
Chody, to bude asi tuten (ze seznamu od Jardy Štofka)
http://www.pivnidenik.cz/clanek/2928/Minipivovar-mikropivovar-restauracni-pivovar.htm
40. Malšova Lhota – minipivovar - zal. 2005 - na webu Pivní obzor jsem se taky ptal, protože se tam jeden přispěvatel pochlubil, že v Novém Hradci bude na podzim otevřen nový minipivovar - a nic. Ale Malšova Lhota a Nový Hradec jsou každý trochu jinde v tom Hradci Královým
http://www.pivnidenik.cz/clanek/2928/Minipivovar-mikropivovar-restauracni-pivovar.htm
40. Malšova Lhota – minipivovar - zal. 2005 - na webu Pivní obzor jsem se taky ptal, protože se tam jeden přispěvatel pochlubil, že v Novém Hradci bude na podzim otevřen nový minipivovar - a nic. Ale Malšova Lhota a Nový Hradec jsou každý trochu jinde v tom Hradci Královým
Takže Vy máte oficiální pivovar? Škoda, že o něm nejsou nikde žádné zprávy...
Pane kolego, jestli považujete vaření piva o obsahu 250 - 1000l/na jednu várku o tzv. hrnčařství, v tom případě před Vámi smekám a uvažuji i o roztrhání Živnostenského listu, který je vydaný na obor: "sladovnictví - pivovarnictví." Honza moc dobře ví, kdo mu to napsal a že nám nejde o žádný konkurenční boj. Jen jsem ho upozornil na možné setkání dvou pivovarů stejného jména na jednom místě. My totiž a Honza určitě také, vaříme pivo s velkou láskou a chutí...
Tak prosím Chodyho, aby nepsal něco, o čem prakticky nic neví.
Tak prosím Chodyho, aby nepsal něco, o čem prakticky nic neví.
Tak tohle se mi vůbec ale vůbec nelíbí! Nevím, jak je to se zaregistrováním piva Kocour, ale logika věci mi velí, že přednost má oficiální pivovárek nad, nezlobte se na mne za ten výraz, nějakými "hrncaři". A Vy ještě máte Kocoura jen zrzavého, kdežto ten Honzovo hraje všema barvama :). I mezi průmyslovými se někdy značky prolínají (-ly), viz. Březňák vs Vyškovský Březňák, Rychtář vs Domažlický Rychtář apod.
Takže já jednoznačně stojím za tím, aby se z varnsdorfského Kocoura nestala Kočka ani Kotě...
Takže já jednoznačně stojím za tím, aby se z varnsdorfského Kocoura nestala Kočka ani Kotě...
Jojo, to je on! A v Praze jsem ho zastupoval i já spolu s Břéťou.
Myslím si, že není dobré, aby se používal jeden název pro dvě piva. Protože, když od nás někdo chce další pivo, řekne si o Kocoura a ne o Zrzavehé Kocoura. Ale, aby jsi si nemyslel (mimochodem se spolu právě z Prahy známe), že jsme zlý, navrhujeme pro Tvé pivo název "Kočka" nebo "Kotě." Ty jsou zatím volní a to určitě i v celé EU.
Jakpak by se Ti líbilo, kdybychom se sešli na nějaké prezentaci a dva pivovary by zastupoval Kocour. Určitě Ti to nebude vadit, i když máme hezčí logo?
Myslím si, že není dobré, aby se používal jeden název pro dvě piva. Protože, když od nás někdo chce další pivo, řekne si o Kocoura a ne o Zrzavehé Kocoura. Ale, aby jsi si nemyslel (mimochodem se spolu právě z Prahy známe), že jsme zlý, navrhujeme pro Tvé pivo název "Kočka" nebo "Kotě." Ty jsou zatím volní a to určitě i v celé EU.
Jakpak by se Ti líbilo, kdybychom se sešli na nějaké prezentaci a dva pivovary by zastupoval Kocour. Určitě Ti to nebude vadit, i když máme hezčí logo?
A to je stejny Zrzavy Kocour, ktery vari Breta Nozicka v Malsove Lhote? nebo jiny? Ten, ktery byl na historicky prvnim srazu homebrewaru CR, ktery jsme pred dveam roky poradali? NEbo jiny?
V Dansku jsem prezentoval Kocoura s dalsimi ceskymi pivy predminuly vikend. A taky mel uspech...
V Dansku jsem prezentoval Kocoura s dalsimi ceskymi pivy predminuly vikend. A taky mel uspech...
Dobrý den,
již od roku 1996 se zabývám vařením piva a prošel jsem svou praxí vařením dvou značek, lidmi opakovaně chtěného a chváleného kvasnicového ležáku. Nebudete tomu věřit, ale i Vám se stalo, že jste na svět přivedl něco, co už se v naší zemi díky pečlivé a čisté práci dávno narodilo. Musím se přiznat, že od 25. dubna 2007 znají Kocoura i v Dánsku, tedy ne toho Vašeho, ale toho našeho!!! Zrzavej Kocour poprvé potěšil chuťové buňky svých stvořitelů již v roce 2002.
S přátelským pozdravem, "DEJ BŮH ŠTĚSTÍ!" sládek, Michal Pojman
již od roku 1996 se zabývám vařením piva a prošel jsem svou praxí vařením dvou značek, lidmi opakovaně chtěného a chváleného kvasnicového ležáku. Nebudete tomu věřit, ale i Vám se stalo, že jste na svět přivedl něco, co už se v naší zemi díky pečlivé a čisté práci dávno narodilo. Musím se přiznat, že od 25. dubna 2007 znají Kocoura i v Dánsku, tedy ne toho Vašeho, ale toho našeho!!! Zrzavej Kocour poprvé potěšil chuťové buňky svých stvořitelů již v roce 2002.
S přátelským pozdravem, "DEJ BŮH ŠTĚSTÍ!" sládek, Michal Pojman
Konec by mel byt kolem pul osme.
Pokud akce začíná v 17:30, jaká je pak přibližná doba ukočení? Když už bych přijel, tak abych se taky stačil zase vrátit, tam odkud bych přijel:o).
Mozna je, nutna neni. Mist je na salande pres 40, na posledni degustace bylo volnych mist vice nez dost:)
Zdravíčko vespolek, tušíte někdo, jestli je možná nebo dokonce nutná rezervace?
hospody v Jirkově neznám,ale zase tak velkej není, aby se to nenašlo; jinak jsem poměrně z nedaleka - z Teplic
ahoj Stano, ano bývam v Jirkove už dva mesiace natrvalo,ale neviem skadial si ty?,obaja sme registrovaní ale neviem sa prihlásit neviem heslo,tak Ti píšem touto formou na to pivo OK tu v Jirkove U Krtka,napr.
Jako už několikrát budu těžit z toho, že mám zaměstnání za dvěma rohy :-)
tak me napadlo, ze kdyz jste oba registrovani ctenari, ze byste mohli vyuzit vnitrni posty serveru Svet piva a poslat si zpravu:)
Staci po zalogovani v pravem hornim rohu v leve casti se vzajemne najit na Seznam vsech autoru, kliknout na hlvu vedle jmena a poslat si zpravu. A treba se dohodnout na tom pivu:)
Ostatne to muzou udelat vsichni ctenari, nejen vy:)
Staci po zalogovani v pravem hornim rohu v leve casti se vzajemne najit na Seznam vsech autoru, kliknout na hlvu vedle jmena a poslat si zpravu. A treba se dohodnout na tom pivu:)
Ostatne to muzou udelat vsichni ctenari, nejen vy:)
jaro, ty bydlíš v Jirkově ? tam jsem zrovna včera byl něco zařizovat; to bychom mohli někdy na pivo :-)
je to pro mě trochu čas-nečas, škoda; nicméně sortiment vypadá vyloženě lákavě a už se těším, až se mi někde ochutnat kocouří produkci podaří :-)
Ano,akce lákavá ( a nutno přiznat,že není první),ale ne každý může přijet šalinou.Již jsem se několikrát zůčastnil,ale (ne že bych to neustál)pro mne jsou tyto akce na dva dny s tím,že strávím noc ve vlaku.Takže podobně jako avizovaný klub domácích vařičů je to spíše pro pražáky,ti se mají.
Ahoj Honzo,
mal som možnost ochutnat Kocoura na pražskej burze v Menze,Stout-no nemalo to chybu klobúk dole dal som si dve boli dost silné ale výborné,chválim hl.sládka...apropo ja už bývam v Jirkove, takže stretnutie s Tebou by som velmi rád uvítal,neviem kedy budem sa velmi tešit
mal som možnost ochutnat Kocoura na pražskej burze v Menze,Stout-no nemalo to chybu klobúk dole dal som si dve boli dost silné ale výborné,chválim hl.sládka...apropo ja už bývam v Jirkove, takže stretnutie s Tebou by som velmi rád uvítal,neviem kedy budem sa velmi tešit
1 | 2 |
Vyhledávání