úvod
homepage

Komentáře

článku: Poznejte Kocoura

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hrnčař, (Michal Pojman, 29.09.2008 11:08) celé vlákno | reagovat
Pane kolego, jestli považujete vaření piva o obsahu 250 - 1000l/na jednu várku o tzv. hrnčařství, v tom případě před Vámi smekám a uvažuji i o roztrhání Živnostenského listu, který je vydaný na obor: "sladovnictví - pivovarnictví." Honza moc dobře ví, kdo mu to napsal a že nám nejde o žádný konkurenční boj. Jen jsem ho upozornil na možné setkání dvou pivovarů stejného jména na jednom místě. My totiž a Honza určitě také, vaříme pivo s velkou láskou a chutí...

Tak prosím Chodyho, aby nepsal něco, o čem prakticky nic neví.
Re: Hrnčař, (Chody, 29.09.2008 11:52) celé vlákno | reagovat
Takže Vy máte oficiální pivovar? Škoda, že o něm nejsou nikde žádné zprávy...
Re: Re: Hrnčař, (Luděk, 29.09.2008 17:00) celé vlákno | reagovat
Chody, to bude asi tuten (ze seznamu od Jardy Štofka)
http://www.pivnidenik.cz/clanek/2928/Minipivovar-mikropivovar-restauracni-pivovar.htm
40. Malšova Lhota – minipivovar - zal. 2005 - na webu Pivní obzor jsem se taky ptal, protože se tam jeden přispěvatel pochlubil, že v Novém Hradci bude na podzim otevřen nový minipivovar - a nic. Ale Malšova Lhota a Nový Hradec jsou každý trochu jinde v tom Hradci Královým
Re: Hrnčař, (JR, 01.10.2008 10:13) celé vlákno | reagovat
Kde sídlíte, kde se dá Vaše pivo ochutnat, do které restaurace dodáváte? Díky

Vyhledávání