úvod
homepage

Komentáře

článku: Poznejte Kocoura

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Hrnčař, (Michal Pojman, 29.09.2008 11:08) celé vlákno | reagovat
Pane kolego, jestli považujete vaření piva o obsahu 250 - 1000l/na jednu várku o tzv. hrnčařství, v tom případě před Vámi smekám a uvažuji i o roztrhání Živnostenského listu, který je vydaný na obor: "sladovnictví - pivovarnictví." Honza moc dobře ví, kdo mu to napsal a že nám nejde o žádný konkurenční boj. Jen jsem ho upozornil na možné setkání dvou pivovarů stejného jména na jednom místě. My totiž a Honza určitě také, vaříme pivo s velkou láskou a chutí...

Tak prosím Chodyho, aby nepsal něco, o čem prakticky nic neví.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání